Συνελήφθη 75χρονη γιατρός για εικονικό εμβολιασμό στο ΙΚΑ Λ.Αλεξάνδρας: Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω [video]

File Photo: Η γιατρός δεν ήθελε να εμβολιαστεί, όμως ήθελε το πιστοποιητικό προκειμένου να έχει την δυνατότητα να μπαίνει στα χειρουργεία. EPA/PANTELIS SAITAS




Επ’ αυτοφώρω πιάστηκε μια 75χρονη γιατρός-πλαστικός χειρουργός η οποία, συνοδευόμενη από την  γραμματέα της μετέβη στο ΙΚΑ Λ. Αλεξάνδρας και σε συνεννόηση με νοσηλεύτρια  προχώρησαν σε εικονικό εμβολιασμό.

Η γιατρός δεν ήθελε να εμβολιαστεί, όμως ήθελε το πιστοποιητικό προκειμένου να έχει την δυνατότητα να μπαίνει στα χειρουργεία. Γι’ αυτό και, σε συνεννόηση με τη νοσηλεύτρια, επισκέφθηκε χθες στις 11 το πρωί τον εμβολιαστικο χώρο στο ΙΚΑ Λ.Αλεξάνδρας.

Όμως, αντί να κάνει το εμβόλιο, προχώρησε σε εικονικό εμβολιασμό, καταστρέφοντας τη δόση.

Η αντιεμβολιάστρια γιατρός δεν ήταν ωστόσο τυχερή καθώς άτυχη, καθώς αξιωματικοί της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, που είχαν σχετική πληροφορία, καλωδίωσαν τον χώρο και μετά τον εικονικό εμβολιασμό, της πέρασαν χειροπέδες.

Βάσει των έως τώρα πληροφοριών, η  γιατρός δεν πλήρωσε για να πάρει το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού, καθώς φαίνεται να είχε συνεργασία με τη συγκεκριμένη νοσηλεύτρια.

Πίτμπουλ δάγκωσε 6χρονο αγόρι στο κέντρο της Μυτιλήνης: Ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: