Πέθανε ο «αστυνόμος Μάουζερ» από τη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή: Το τραγικό συμβάν που σημάδεψε τη ζωή του

File photo Ο ηθοποιός Αρτ Μετράνο – αστυνόμος Μάουζερ στη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή. Screenshot via Twitter Tommy Kovac @TommyKomic




Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός για τον ρόλο του «αστυνόμου Έρνι Μάουζερ» από τη σειρά ταινιών Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή, 84χρονος ηθοποιός Αρτ Μετράνο.

Το θάνατο του Μετράνο ανακοίνωσε ο γιος του στο Instagram, αναφέροντας πως ο πατέρας του πέθανε την Πέμπτη από φυσικά αίτια στο σπίτι τους στη Φλόριντα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του People.

Ο ηθοποιός είχε γίνει αγαπητός στο κοινό αποδίδοντας με εξαιρετικό τρόπο τον κωμικό ρόλο του Μάουζερ, ο οποίος υφίστατο τις πλάκες των αστυνομικών που είχε υπό τις διαταγές του.

Η τραγική ιστορία του

Η στιγμή που στιγμάτισε τη ζωή του ήταν όταν το 1989 υπέστη σοβαρό τραυματισμό, πέφτοντας από μια σκάλα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και την πλάτη, γεγονός που τον άφησε με μερική παράλυση και εκτροχίασε την καριέρα του. Αργότερα χρησιμοποιούσε το αμαξίδιο σε παραστάσεις εξιστορώντας με χιούμορ το ατύχημα και τη δύσκολη ανάρρωσή του. Αποσύρθηκε από τη show business το 2001.

Ο γιος του Χάρι τον αποχαιρέτησε μέσω των social media:

«Με βαριά καρδιά γράφω αυτήν τη λεζάντα. Χθες έχασα τον καλύτερο μου φίλο, τον μέντορά μου, τον μπαμπά μου. Ήταν και θα είναι πάντα ο πιο σκληρός άνθρωπος που γνωρίζω», έγραψε στη λεζάντα. «Δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιον που να έχει αντιμετωπίσει περισσότερες αντιξοότητες από αυτόν».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harry Metrano (@h_metrano)

Και πρόσθεσε: «Πολέμησε και νίκησε τόσες φορές με τα χρόνια που τον έβλεπα πάντα ως άφθαρτο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ζούμε για πάντα στη γη, αλλά το πνεύμα ενός ατόμου μπορεί να ζήσει για πάντα μέσα σου. Μπαμπά, θα είσαι πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μου και θα συνεχίσω την κληρονομιά σου. Όταν κάποιος επινόησε τη φράση, ‘οι θρύλοι δεν πεθαίνουν’, είμαι σίγουρος ότι μιλούσε για σένα μπαμπά. Σ ‘αγαπώ και μου λείπεις τόσο πολύ! Μια μέρα θα σε ξαναδώ. Αναπαύσου στον Παράδεισο. Είσαι τώρα ο φύλακας άγγελός μου».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melissa Metrano (@melisfit_)

Την είδηση ανακοίνωσε στο Instagram και η σύζυγος του Χάρι Μετράνο Μελίσσα.

Πληροφορίες από People

Μάικλ Κόνσταντιν: Πέθανε ο αγαπημένος Έλληνας «μπαμπάς» από το My Big Fat Greek Wedding

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: