Ο εξοχότατος Γεώργιος (ΓΑΠ) έκανε μία παύση από τις διακοπές του για να υποστηρίξει τον …Ελπιδοφόρο!

Ο πρόεδρος της ανύπαρκτης Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου (ΓΑΠ) κάνει “σέρβις” στον πρώην κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί με ομιλία στην Νέα Υόρκη, τον Σεπτέμβριο του 2019. Φωτογραφία via Φιλελεύθερος




Τώρα εντάξει… Ήρθαν τα πάνω κάτω… Επιτέλους, κατέβηκε το βαρύ πυροβολικό. Μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γεώργιο Κατρούγκαλο… Μίλησε ο εξοχότατος Γεώργιος Α. Παπανδρέου, κοινώς ΓΑΠ για τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. κ. Ελπιδοφόρο. Και τί είπε; Μα ως γνωστόν, ΔΕΝ λέει τίποτα και ποτέ. Ασυναρτησίες.

«Η στάση της κυβέρνησης -δήλωσε ο κ. Γεώργιος- έναντι του αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου, είναι τουλάχιστον ακατανόητη και απρεπής. Δείχνει πλήρη έλλειψη κατανόησης της θέσης και του ρόλου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, καθώς και των βασικών αρχών της θρησκευτικής διπλωματίας».

Η στάση, λοιπόν, της κυβέρνησης είναι απρεπής, αλλά του Ελπιδοφόρου, που συμμετείχε στα τουρκικά εγκαίνια, δεν είναι. Έτσι κ. Γεώργιε, κοινώς ΓΑΠ; Δεν ντροπόμαστε… Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να την βρει ο εν λόγω κύριος, που ήθελε το ξεπούλημα της Κύπρου στους Τούρκους.

Το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που από το 46% το καταπόντισε στο 4%, υποστηρίζει τον Ελπιδοφόρο, δείχνει και κάτι άλλο: ότι το σύστημα του εθνομηδενισμού στην Ελλάδα, που αντιπροσωπεύει ο εν λόγω κύριος, θα δώσει τη μάχη του για να σώσει τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, ο οποίος αναδεικνύεται στον μεγαλύτερο υποστηρικτή του ερντογανικού καθεστώτος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Άλλωστε έχει αναλάβει να ομιλεί σε μέλη του Κογκρέσου για την …καταπληκτική τουρκική κυβέρνηση!

Ο Μητσοτάκης με την Ομογένεια στις ΗΠΑ: Η Ελλάδα είναι σήμερα πολύ ισχυρότερη από ό,τι την περασμένη 10ετία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: