Νεκρός βρέθηκε 29χρονος ψαράς στο Μενίδι Αμφιλοχίας: Είχε εξαφανιστεί από τις 26 Αυγούστου

File photo Επιχείρηση διάσωσης του Λιμενικού Σώματος. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ μέσω ΚΥΠΕ




Τραγικός ήταν ο επίλογος στις αναζητήσεις για τον 29χρονο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια της ξαφνικής κακοκαιρίας της Πέμπτης 26 Αυγούστου, ενώ είχε πάει για ψάρεμα με φίλο του, στη θαλάσσια περιοχή του Μενιδίου του Δήμου Αμφιλοχίας.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του karvasaras.gr, τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες του Λιμενικού, όπως εθελοντικές έρευνες από ψαράδες και από ιδιοκτήτες drones της περιοχής. Μάλιστα τις πρώτες ημέρες συμμετείχαν και άλλα εναέρια μέσα, όπως το ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας και αεροπλάνο της Αερολέσχης Πρέβεζας.

Δυστυχώς το πρωί της Τετάρτης 1ης Σεπτεμβρίου ο 29χρονος εντοπίστηκε νεκρός από επαγγελματία ψαρά, σε όρμο που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το λιμάνι του Μενιδίου.

Σημειώνεται ότι από το Λιμενικό οι αναζητήσεις σταμάτησαν με τη δύση του ηλίου την Δευτέρα 30 Αυγούστου, ενώ οι εθελοντές ψαράδες συνέχιζαν τις έρευνες, μετά και από τις εκκλήσεις συγγενών του 29χρονου.

Ο άτυχος νεαρός, που κατάγεται από την Ευρυτανία, βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στο Μενίδι Αμφιλοχίας, όταν το απόγευμα της Πέμπτης 26 Αυγούστου αποφάσισε μαζί με έναν φίλο του να πάνε για ψάρεμα. Ξέσπασε όμως ξαφνικό μπουρίνι, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 29χρονος έπεσε από τη βάρκα, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Πληροφορίες από karvasaras.gr

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Μάζεψαν 10 κιλά φυσίγγια από τον υγρότοπο του Αγίου Μάμα, όπου είχαν βρεθεί νεκρά φλαμίνγκο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: