Mad Clip: Ελεύθερος ο οδηγός του Audi, χίλια άτομα το βράδυ στο σημείο του τροχαίου

Στιγμιότυπο από βίντεο που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα in.gr




Aυτοβούλως προσήχθη στις αρχές ο οδηγός του Audi R8 που αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ, από το απόγευμα της Πέμπτης διερευνώντας πιθανή εμπλοκή του στις κόντρες.

Ο οδηγός κατέθεσε ότι όντως βρισκόταν στο σημείο του μοιραίου τροχαίου όπου έχασε τη ζωή του ο τράπερ «Mad Clip», με συνοδηγό τη γυναίκα του εκείνο το βράδυ.

Στον εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι δεν συμμετείχε σε κάποιου είδους κόντρα.

Ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο δίχως να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο οδηγός του Audi R8, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στο αυτοκίνητο με την σύντροφό του και γυρνούσαν από νυκτερινή διασκέδαση. Όπως είπε, δεν είχε καμία σχέση με το δυστύχημα.

Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ είχε εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία αναφερόταν στον οδηγό του AUDI, καθώς τον αναζητούσε προκειμένου να δώσει κατάθεση για το τραγικό τροχαίο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του in.gr, περίπου χίλια άτομα μετέβησαν το βράδυ της Πέμπτης με τα αυτοκίνητά τους στο σημείο όπου ο τράπερ έχασε τη ζωή του.

Αγαπούσε τις κόντρες

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Μad Clip, (Πιτερ Αναστασόπουλος), περιέγραφε την αδυναμία του για την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα.

«Ήμουν στο δρόμο και έτρεχα, είμαι κοντράκιας μου αρέσει η ταχύτητα, σωστό ή λάθος θα το κρίνει όποιος το κρίνει» είχε δηλώσει ο Μad Clip.

Αυτή η αδυναμία του στοίχισε τη ζωή. Στις 2 και 15 τα ξημερώματα και ενώ επέστρεφε από γάμο φιλικού του ζευγαριού, έχασε τον έλεγχο του γρήγορου και πολυτελούς οχήματός του, χτύπησε σε νησίδα στη Λεωφόρο Αθηνάς στη Βουλιαγμένη, στη συνέχεια σε κολόνα και τελικά κατέληξε σε δέντρο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Με πληροφορίες από In.gr, Σκάι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Προσήχθη ο οδηγός του Audi R8 με τις κίτρινες πινακίδες: Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν σκοτωθεί ο Mad Clip

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: