«Μας ακούς;»: Τα δάκρυα της Ελένης Φουρέιρα στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατο του Mad Clip [videos]

Photo Η Ελένη Φουρέιρα τραγουδάει για τον Mad Clip. Screenshot via Youtube OPEN




Λύγισε η Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη συναυλία που έδωσε μετά τον χαμό του καλού της φίλου, Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 2 Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της την ώρα που μιλούσε για εκείνον στη συναυλία της για το Playmotion 2021.

Όταν έφτασε η στιγμή να ερμηνεύσει το τραγούδι «Μπορεί» που θα έλεγαν μαζί με το τράπερ, στο οποίο οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σαν ντουέτο, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της:

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σαν να είσαι εδώ», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Φουρέιρα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔥FouGala🔥 (@foureiraxgala)

Η τραγουδίστρια τελικά κατάφερε να πει ολόκληρο το κομμάτι, ενώ κάποια στιγμή κοιτάζοντας προς τον ουρανό και φώναξε: «Μας ακούς;».

Βίντεο από OPEN

Mad Clip: Ανατριχιαστικά προφητικό… το τελευταίο ηχητικό μήνυμά του * Θα φύγουμε σε καμιά στροφή μ’ αυτά τα λάστιχα…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: