Λευκή ισοπαλία η Ρεάλ, αλλά «λευκός καπνός» από τον Πέρεθ: Το χρόνου ο Μπαπέ

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ epa09144571 EPA / YOAN VALAT




Τρία 24ωρα μετά το εμφατικό 6-1 επί της Μαγιόρκα, η Ρεάλ Μαδρίτης απέτυχε να εκμεταλλευτεί σε δεύτερο σερί ματς την έδρα της.

Παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Βιγιαρεάλ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga.

Ήταν η δεύτερη απώλεια βαθμών για τους «μερένγκες» στο πρωτάθλημα, πρώτη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μετά το εκτός έδρας, 3-3, με την Λεβάντε την 2η αγωνιστική.

Η «βασίλισσα» έχασε αρκετές ευκαιρίες, ζήτησε ένα πέναλτι στο πρώτο μέρος σε ανατροπή Νάτσο Φερνάντες, ωστόσο, σπουδαίες φάσεις είχαν και οι φιλοξενούμενοι, με τον Κουρτουά να επεμβαίνει σωτήρια σε δύο περιπτώσεις και να κρατά ανέπαφη την εστία του.

Η υπόσχεση του Πέρεθ

Οπαδοί της Ρεάλ πλησίασαν τον πρόεδρο της ομάδας Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος αποχωρούσε από το γήπεδο με το αυτοκίνητό του και τον ρώτησαν για τον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο ισχυρός άνδρας των «μερένγκες» απάντησε χαρακτηριστικά: «Του χρόνου…».

Αντσελότι: «Δεν πειράζει, συνεχίζουμε»

Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει ν΄ αφήσει στο παρελθόν το πρώτο εντός έδρας «στραβοπάτημα» της Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς λίγο μετά την «λευκή» ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ, σχολίασε:

«Δεν παίξαμε και το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν, η Βιγιαρεάλ είχε την κατοχή της μπάλας. Αλλά αυτό που με απασχολεί, είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολλές δυσκολίες. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην πίεση από τον Καπουε στο πρώτο ημίχρονο, επειδή παίξαμε με τρεις μέσους.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε, βάλαμε τον Μόντριτς και είχαμε περισσότερο έλεγχο, με αποτέλεσμα να διαχειρισθούμε την πίεση. Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν τερματοφύλακα όπως ο Τιμπό Κουρτουά. Ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος, αλλά ο Κουρτουά ήταν εκεί. Κρατήσαμε την εστία μας ανέπαφη και αυτό είναι θετικό. Μία ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ, ήταν ένα πιθανό αποτέλεσμα. Δεν ήταν το καλύτερο μας βραδυά, αλλά δεν πειράζει, συνεχίζουμε».

HJ με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Στα 452 εκατ. ευρώ το κόστος της μισθοδοσίας στη Μάνστσεστερ Γιουνάϊτεντ! Μόνο ο Ρονάλντο εισπράττει 35 εκατ. τον χρόνο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: