Κρίση στην Μπαρτσελόνα: Ο Ρόναλντ Κούμαν φεύγει, ο Τσάβι Ερνάντες έρχεται;

File photo Ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα και νυν προπονητής της Αλ Σαντ του Κατάρ, Τσάβι Ερνάντες. EPA/Alejandro García




Τα άσχημο ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα και οι κακές σχέσεις του Ρόναλντ Κούμαν με τη διοίκηση, έχουν κάνει το μέλλον του Ολλανδού προπονητή στον πάγκο των Καταλανών να μοιάζει αβέβαιο.

Μάλιστα, αν συνυπολογιστεί ότι οι Μπλαουγκράνα έχουν δώσει μία σειρά τριών αγώνων, δίχως νίκη, τότε πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατάσταση εδώ και χρόνια στη Βαρκελώνη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο Ολλανδός κάθεται σε «ηλεκτρική καρέκλα» και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αυτή την εβδομάδα, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχληση του.

«Θα σταματήσω εδώ, γιατί έχω την εντύπωση ότι πρέπει να δικαιολογηθώ για όλα», ανέφερε ο Ρόναλντ Κούμαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Οι φήμες έχουν φουντώσει στη Βαρκελώνη και αναφέρουν ότι ο Ζοάν Λαπόρτα έχει πάρει την απόφαση να λύσει τη συνεργασία με τον Κούμαν, έχοντας καταλήξει και στον διάδοχό του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τσάβι Ερνάντες, μία από τις θρυλικότερες μορφές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα και φυσικά ένας εκ των καλύτερων ανασταλτικών μέσων όλων των εποχών, που έχει συνδέσει το όνομά του με τη χρυσή εποχή της ομάδας και με αμέτρητες επιτυχίες.

Μάλιστα, η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» αφιέρωσε το σημερινό της πρωτοσέλιδο στον 41χρονο προπονητή, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Αλ Σαντ του Κατάρ.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο Τσάβι μεγαλώνει», ενώ επισημαίνεται πως οι ποδοσφαιρικές του ιδέες και γνώσεις, θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Παράλληλα, η εφημερίδα αναλύει τα δεδομένα, τονίζοντας πως η προτίμηση του Τσάβι στο 4-3-3 και η αγάπη του για το παιχνίδι κατοχής, αποτελούν δύο σημαντικά κριτήρια για να αποτελέσει τον «εκλεκτό» του Λαπόρτα στον πάγκο των «Μπλαουγκράνα».

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Όλο και χειρότερα η Μπαρτσελόνα: Και ισοπαλία με Κάντιθ και τραγική εμφάνιση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: