ΚΚΕ για Μπογδάνο: Εξελίσσεται σε κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ * Βαριές ευθύνες στην κυβέρνηση

File photo: Ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας συμμετέχει σε συγκέντρωση και πορεία που πραγματοποιείται με αφορμή την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021. Σε εξέλιξη βρίσκονται διάφορες συγκεντρώσεις και πορείες συνδικάτων, υγειονομικών, αντιεμβολιαστών και μελών της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κοντά στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο όπου πραγματοποιείται η καθιερωμένη ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




«Είναι προφανές ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μπογδάνος, εξελίσσεται σε κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ, με την παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων και τη στοχοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων» αναφέρει, σε σχόλιό του, το ΚΚΕ.

«Τελευταίο κρούσμα η ανατριχιαστική, ρατσιστική αναπαραγωγή λίστας με ονόματα μαθητών και εκπαιδευτικού από νηπιαγωγείο της Αθήνας, παραβιάζοντας ακόμα κι αυτήν τη σημερινή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα. Ειδικά γι’ αυτήν τη διαρροή και δημοσιοποίηση η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις», προσθέτει το ΚΚΕ και καταλήγει:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ να σταματήσει να κρύβεται. Δεν μπορεί να αποφύγει τις βαριές πολιτικές ευθύνες για το ποιόν του βουλευτή της».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Συνάντηση Δένδια με τον πρέσβη των Αραβικών Εμιράτων: Στρατηγικές διμερείς σχέσεις

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: