Υπόθεση Σεμέδο: Ελεύθερος με περιοριστικό όρο και ο Νιγηριανός μάνατζερ

File photo Ο Ρούμπεν Σεμέδο και ο 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ οδηγούνται στην ανακρίτρια. ΑΠΕ ΜΕΠ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ μέσω ΚΥΠΕ




Μετά τον Ρούμπεν Σεμέδο ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του και ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση της καταγγελίας ομαδικού βιασμού 17χρονης την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι του ποδοσφαιριστή.

Ο Νιγηριανός μάνατζερ υποχρεώθηκε να καταβάλει χρηματική εγγύηση, ενώ του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά την απόφασή τους χθες να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή εγγύησης 10.000 ευρώ ο Σεμέδο που απολογήθηκε αρνούμενος τον ομαδικό βιασμό, σήμερα αποφάνθηκαν ομόφωνα ότι και ο 40χρονος φίλος του αθλητή πρέπει να αφεθεί ελεύθερος για την κατηγορία που έχει αποδοθεί μετά από την μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους η καταγγέλλουσα.

Στον 40χρονο επιβλήθηκε η υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Στην ανακρίτρια κατέθεσε η 17χρονη που κατήγγειλε βιασμό από τον Ρούμπεν Σεμέδο και έναν φίλο του – Απολογείται ο Πορτογάλος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: