Στην ανακρίτρια κατέθεσε η 17χρονη που κατήγγειλε βιασμό από τον Ρούμπεν Σεμέδο και έναν φίλο του – Απολογείται ο Πορτογάλος

File photo Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο (Ruben Semedo) οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί σχετικά με την κατηγορία για βιασμό που του έχει απαγγελθεί. ΑΠΕ ΜΕΠ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ μέσω ΚΥΠΕ




Η 17χρονη κοπέλα που κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο και έναν 40χρονο Νιγηριανό για ομαδικό βιασμό, περιέγραψε στην ανακρίτρια όσα καταγγέλλει ότι υπέστη στο σπίτι του ποδοσφαιριστή την περασμένη Παρασκευή.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη συνέχεια ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Κάτω από άκρα μυστικότητα, που με φροντίδα της δικαστικής λειτουργού τηρήθηκε για να προστατευθεί η παθούσα, η 17χρονη κατέθεσε και διά ζώσης όσα κατήγγειλε με την μήνυση της σε βάρος του αμυντικού και του 40χρονου μάνατζερ από τη Νιγηρία.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της παθούσας μετήχθη στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο κατηγορούμενος προκειμένου να ξεκινήσει η απολογία του.

Ο επιφανής ποδοσφαιριστής όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν είναι αθώος απάντησε «μην ανησυχείτε φίλοι μου, θα δείτε».

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Στον ανακριτή ο Ρούμπεν Σεμέδο για ομαδικό βιασμό – Επικαλείται συναίνεση της 17χρονης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: