Τραγωδία στην Ιπποκράτειο Πολιτεία: Νεκρός κάτοικος κατά την κατάσβεση – Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι

Photo Φλόγες από την πυρκαγιά που καίει μέσα στην κατοικημένη περιοχή στις Αφίδνες, την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Νεκρός είναι 38χρονος κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας, ο οποίος νωρίτερα την Παρασκευή τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να τραυματίστηκε κατά την προσπάθεια κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή, στην οποία συμμετείχε ως εθελοντής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 38χρονος τραυματίστηκε από στύλο της ΔΕΗ και του έγινε προσπάθεια ανάνηψης η οποία διήρκησε 1 ώρα και 10 λεπτά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ανακοίνωση του ΚΑΤ

Αυτή είναι η ανακοίνωση του νοσοκομείου ΚΑΤ:

«Σήμερα στις 14:00 διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων.

Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα».

Νωρίτερα το πρωί, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας είχε μεταβεί στο ΚΑΤ για να ενημερωθεί για τους τραυματίες. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, από όλες τις περιοχές της Αττικής έχουν διακομιστεί με το ΕΚΑΒ εννέα (9) περιστατικά σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Πέντε (5) εγκαυματίες, έναν (1) τραυματία και τρεις (3) συμπολίτες μας με αναπνευστικά προβλήματα. Δύο από τους εγκαυματίες είναι πυροσβέστες που νοσηλεύονται στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής.

Επίσης, από τη Βόρεια Εύβοια έχουμε διακομίσει πέντε (5) τραυματίες στο κέντρο υγείας Ιστιαίας.

Πληροφορίες από ΕΡΤ/ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE  

Στις φλόγες η Αττική: Εκκενώνεται μέσω 112 και η Μαλακάσα – Τρόμος για Τατόι, Πάρνηθα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: