Το σύνθημα για τον Πρωθυπουργό είναι επιεικώς απαράδεκτο: Δεν είναι αυτή η ηθική της Αριστεράς…

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Κ-Α) συνοδευόμενος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (Α) και την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη (Δ) επισκέπτεται τις πληγείσες, από τις πυρκαγιές, περιοχές της Ηλείας, Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021. Φωτογραφία ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Έγραψε ο γνωστός και άξιος σκιτσογράφος, ο Στάθης, για το απαράδεκτο σύνθημα, που αφορά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

Αυτό το σύνθημα “Μητσοτάκη γαμ…..” δεν έχει καμμία σχέση με την Αριστερά που επί 40 χρόνια γνώρισα, αγάπησα και υπηρέτησα. Προκειται για αθλιότητα. Ποιος “εκπαίδευσε” τέτοια ορκ; Γιατί ευπρεπείς άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκηρύσσουν αυτό το λουμπεναριο; Φοβούνται ή συνήθισαν;

Συμφωνούμε απόλυτα με τον Στάθη. Δεν είναι αυτή η Αριστερά για την οποία μας μιλούσαν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας. Από μικροί μάθαμε ότι η Αριστερά παλεύει για την κοινωνική δικαιοσύνη. Μας έλεγαν για την ηθική της Αριστεράς. Και φτάσαμε στο σημείο, η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκατινάζεται στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας αισχρούς χαρακτηρισμούς.

Ήρθε η στιγμή, ο Αλέξης Τσίπρας να ασχοληθεί με το απαράδεκτο “φαινόμενο”, όσο πικραμένος και αν είναι με τη στάση της τότε αντιπολίτευσης για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το δικό του πρόβλημα, στο Μάτι.

Οπωσδήποτε, ο κρατικός μηχανισμός αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Μπορεί να μην είχαμε θύματα αλλά χάθηκαν χιλιάδες στρέμματα δάσους και κάηκαν εκατοντάδες κατοικίες. Παρ’ όλα αυτά το απαράδεκτο σύνθημα δεν έχει καμία σχέση με μία σοαβρή χώρα.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Και ο ΣΥΡΙΖΑ, και η ΝέαΔημοκρατία, πρέπει να δουν τι πρέπει να κάνουν με τον στρατό των “τρολς” που πληρώνουν για να αλληλοβρίζονται. Είναι αισχρό αυτό που συμβαίνει. Δεν τιμά την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση. Ανάλογα με το τι γράφουμε, δεχόμαστε βρώμικες και ανήθικες επιθέσεις. Και από τους μεν και από τους δε.

Η λύση είναι το “μπλόκ” θα μου πείτε. Αλλά, όταν πιστεύει κανείς στη Δημοκρατία, δεν είναι λύση. Πρέπει η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν να τους πληρώνουν…

HELLAS JOURNAL

Η Γεωργία “παράτησε” για λίγο το ρεπορτάζ και έπιασε τη μάνικα: Και πολύ καλά έκανε η δημοσιογράφος του OPEN

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: