Η Γεωργία “παράτησε” για λίγο το ρεπορτάζ και έπιασε τη μάνικα: Και πολύ καλά έκανε η δημοσιογράφος του OPEN

Η δημοσιογράφος του OPEN Γεωργία Γαραντζιώτη με τη μάνικα στα χέρια βοηθά τους πυροσβέστες. Φωτογραφία via OPEN TV




Οι δημοσιογράφοι του καναλιού OPEN δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν όμορφα. Μέσα στην σκληρότητα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, δεν σταματούν να σκέφτονται σαν άνθρωποι.

Η Γεωργία Γαραντζιώτη, άφησε στη μέση προχθές το ρεπορτάζ και έπιασε τη μάνικα, νοιώθοντας την ανάγκη να βοηθήσει τους ηρωικούς πυροσβέστες που δίνουν “αγώνα ζωής” εναντίον της φωτιάς, που έχει καταστρέψει ήδη τις ζωές πολλών συνανθρώπων μας.

Η πράξη της συναδέλφου χαιρετίστηκε απ’ όλους καθώς ήταν φανερό πως ήρθε αυθόρμητα. Δεν ήταν μία “θεατρική” κίνηση όπως μας έχουν συνηθίσει άκαπνοι δημοσιογράφοι. Οι συνάδελφοι του OPEN έκαναν σε τούτη την τραγωδία, τη διαφορά. Πάνω απ’ όλα είναι αληθινοί. Υπηρέτησαν την ανεξάρτητη δημοσιογραφία και την αλήθεια.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Γεωργία ήταν αστέρι του Πόλο. Όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα:

“Η πανύψηλη Γεωργία δεν είναι μια ρεπόρτερ όπως όλες οι άλλες, καθώς από μικρό παιδί ήταν καλά προπονημένη στο τρέξιμο, στην πειθαρχία, στην εργατικότητα, στην αποφασιστικότητα, στον συγκεντρωτισμό και στις υψηλές φιλοδοξίες.

Η αθλητική σταδιοδρομία της ξεκινά στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού με ρυθμική γυμναστική, από τη Δ’ Δημοτικού έως και τη Γ’ Γυμνασίου πέφτει στα βαθιά νερά της συγχρονισμένης κολύμβησης ενώ λίγο αργότερα ξεκινά πόλο στον Νηρέα Χαλανδρίου.

Το 2010 η μεταγραφή της στον Ολυμπιακό την κάνει γνωστή στο πανελλήνιο, με την ίδια να καλύπτει την ιδιαίτερη θέση της εστίας των «ερυθρολεύκων» και τους οπαδούς της να την αποθεώνουν. 

Πολλά συγχαρητήρια στους δημοσιογράφους του OPEN: Πρώτο κανάλι στο νεανικό κοινό, δεύτερο στο σύνολο

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: