Ολική σύρραξη μέσα στο γήπεδο με παίκτες και οπαδούς στο Νις – Μαρσέιγ [video]

Στιγμιότυπο από τα επεισόδια




Aπίστευτες εικόνες στο παιχνίδι ανάμεσα στη Νις και τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ligue 1. Στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης του «Αλιάνζ Ριβιέρα», με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Νις χάρη στο γκολ του Κάσπερ Ντόλμπεργκ από το 49′, η αναμέτρηση διεκόπη.

 

Aιτία, οι οπαδοί της Νις που έριξαν ένα μπουκάλι και άλλα αντικείμενα στον Ντιμίτρι Παγιέ που ήταν έτοιμος να εκτελέσει ένα κόρνερ.

Ο μεσοεπιθετικός της Μαρσέιγ σήκωσε το μπουκάλι και το πέταξε πίσω στις κερκίδες όπου βρίσκονται φίλοι των γηπεδούχων.

 

Η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες οπαδοί της Νις να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο, παρά την προσπάθεια των ανθρώπων ασφαλείας αλλά και ποδοσφαιριστών της Νις, με σκοπό να επιτεθούν στον Παγιέ αλλά και άλλους παίκτες της Μαρσέιγ.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν μάλιστα τρεις παίκτες της Μαρσέιγ, ενώ μετά τη διακοπή που ακολούθησε, οι παίκτες των γηπεδούχων επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, όπως και οι διαιτητές.

Ωστόσο οι παίκτες της Μαρσέιγ αρνήθηκαν να αγωνιστούν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί οριστικά και η Νις να το κερδίσει στα χαρτιά. Αναμένεται πάντως η απόφαση του αθλητικού δικαστηρίου.

Αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν, ο πρόεδρος της Νις  Ζαν Πιερ Ριβέρ έριξε την ευθύνη στους παίκτες των φιλοξενούμενων επειδή πέταξαν πίσω τα μπουκάλια των οπαδών της Νις, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την απορία του, γιατί δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

«Καταλυτικό ρόλο στο να εξελιχτούν έτσι τα πράγματα ήταν η αντίδραση δύο παικτών της Μαρσέιγ να επιστρέψουν τα μπουκάλια στις εξέδρες. Είναι απογοητευτικό που είχαμε ένα τέτοιο φινάλε στον αγώνα.

Τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Οι άνδρες της ασφάλειας της Μαρσέιγ δεν θα έπρεπε να είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο και να χτυπήσουν τους παίκτες μας.

Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί η Μαρσέιγ δεν βγήκε για να ξαναρχίσει το ματς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζαν Πιερ Ριβέρ

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νίκαια, France

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Με τα λεφτά των άλλων: Οι δέκα πιο σπάταλοι προπονητές της 20ετίας * Πρώτοι Μουρίνιο, Γκουαρδιόλα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: