Ο Χαρδαλιάς εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του ελληνικού κράτους για τη βοήθεια της κυπριακής αποστολή

Την Κυπριακή Αποστολή συποδέχθηκε στα γραφεία της στην Αθήνα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για να ευχαριστήσει τα μέλη της για την πολύτιμη βοήθεια, που πρόσφεραν στη γιγαντιαία προσπάθεια για κατάσβεση των καταστροφικών πυρκαγιών. Φωτογραφία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ




Τις θερμές ευχαριστίες του ελληνικού κράτους για τη βοήθεια της κυπριακής αποστολής, εξέφρασε στην αποστολή ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, όπως αναφέρει, σε ανάρτησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής.

«Η Κυπριακή αποστολή στο Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Ο Υφυπουργός κ. Νίκος Χαρδαλιάς εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του ελληνικού κράτους για τη βοήθεια της κυπριακής αποστολής ως επίσης και τη γρήγορη ανάρρωση του τραυματισμένου μέλους μας», γράφει στο tweet του ο κ. Κεττής.

Αργά χθες βράδυ επέστρεψαν τα τέσσερα μέλη της Πολιτικής Άμυνας, μαζί με το μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο είχε τραυματιστεί κατά τις επιχειρήσεις στην Βόρεια Εύβοια.

Σε ανάρτηση της στη σελίδα της σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, η Ομάδα Διάσωσης Π.Α. Λευκωσίας-Κερύνειας, τους ευχαριστεί για τις μάχες που έδωσαν τις προηγούμενες μέρες, και τους εύχεται καλή ξεκούραση, όπως επίσης και γρήγορη ανάρρωση στο μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Επιστρέφει την Παρασκευή στην Κύπρο η κυπριακή αποστολή.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Άμυνας Ολύβια Μιχαηλίδου είπε ότι η κυπριακή αποστολή αναχωρεί από Αθήνα με C130, αύριο Παρασκευή, γύρω στις 7.00 το πρωί.

«Επιστρέφουν στην Κύπρο και τα 35 μέλη της αποστολής με τα δύο πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μετά από μία εβδομάδα καθημερινών και πολύωρων επιχειρήσεων, όλοι οι συμμετέχοντες αισθάνονται εξουθενωμένοι, αλλά πολύ ικανοποιημένοι για τη δράση τους», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε ευγνωμοσύνη στην κυπριακή αποστολή για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: