“Καμιά φορά σπάμε κι εμείς…”: H Ευλαμπία Ρέβη για την στιγμή που έκανε την Ελλάδα να δακρύσει




Μία συγκλονιστική στιγμή εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον τηλεοπτικό αέρα όταν η ρεπορτέρ του OPEN, Ευλαμπία Ρέβη, δεν άντεξε και λύγισε, έχοντας απέναντι της έναν ηλικιωμένο ο οποίος έκλαιγε μιας και δεν ήθελε να αφήσει το σπίτι του στην Εύβοια, μη έχοντας βοήθεια από κανέναν.

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος συνάντησε τον άνθρωπο αυτό που είχε εμφανή αναπνευστικά προβλήματα και ο οποίος αρνούνταν να απομακρυνθεί από το σπίτι του στη Αβγαριά της Εύβοιας και προσπαθούσε να το προστατέψει καταβρέχοντάς το μονάχος.

«Πού να πάω; Αύριο θα πάω στην Αθήνα» ψέλλισε με δυσκολία.

Η δημοσιογράφος προσφέρθηκε να του δώσει μάσκα και να τον πάρει μαζί της και τότε ο γέροντας ξέσπασε σε κλάματα για να την ευχαριστήσει κάνοντας και την ίδια να ξεσπάσει σε λυγμούς ενώ ήταν στον «αέρα».

«Μην κλαίτε σας παρακαλώ!» κατάφερε μόνο να του πει, έντονα φορτισμένη.

Η σκηνή προκάλεσε καταιγίδα θετικών σχολίων στο διαδίκτυο για την δημοσιογράφο Ευλαμπία Ρέβη και την ευαισθησία που αυθόρμητα επέδειξε.

Η Ευλαμπία Ρέβη είναι ισχυρό κομμάτι της ομάδας των γυναικών δημοσιογράφων του OPEN που έλαμψαν στο ρεπορτάζ στη διάρκεια των πυρκαγιών. Ομολογούμε ότι η μία είναι καλύτερη της άλλης. Και αξίζουν σε όλες πολλά συγχαρητήρια και ισχυρό χειροκρότημα.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

«Έχω κομπλάρει από την αγάπη που δέχομαι»: Η πρώτη ανάρτηση της Ευλαμπίας μετά το περιστατικό με τον ηλικιωμένο στην Εύβοια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: