«Έχω κομπλάρει από την αγάπη που δέχομαι»: Η Ευλαμπία Ρέβη μετά το περιστατικό με τον ηλικιωμένο στην Εύβοια

File Photo Η δημοσιογράφος του Open Tv Ευλαμπία Ρέβη via Facebook Ευλαμπία Ρέβη




Το βράδυ της Δευτέρας, 9 Αυγούστου, συνέβη κάτι που σπάνια συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση.

Μία δημοσιογράφος η Ευλαμπία Ρέβη δάκρυσε μπροστά στην κάμερα, όταν ένας ηλικιωμένος την ευχαρίστησε που προσφέφθηκε να τον βοηθήσει.

Το στιγμιότυπο συνέβη ζωντανά στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN και η δημιοσιογράφος είναι η Ευλαμπία Ρέβη. Σχεδόν ταυτόχρονα με την προβολή του ξεκίνησε ένα τεράστιο κύμα αναγνώρισης και αγάπης προς τη δημιοσιογράφο, η οποία καλύπτει τις πυρκαγιές στην Εύβοια από την πρώτη ημέρα που ξέσπασαν και συμπαράστασης προς τον ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος προσπαθούσε να σώσει με κάθε τρόπο το σπίτι του από τη φωτιά.

Η ρεπόρτερ που έχει καταγωγή από την Κέρκυρα μετά τα εκατοντάδες σχόλια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε για τη στάση της, μίλησε σχετικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει. Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι. Σας ευχαριστώ», έγραψε.

To video που έγινε viral

Tην ώρα του ρεπορτάζ ένας ηλικιωμένος, ο οποίος αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα με δυσκολία στην ομιλία την προσεγγίζει μόνος του τη δημοσιογράφο. Εκείνη του προσφέρει μάσκα την ώρα που του έχει κοπεί η ανάσα για να βρέχει από το πρωί το σπίτι του, όπως λέει ο ίδιος. Στο τέλος ο ηλικιωμένος άνδρας την ευχαριστεί, ενώ κλαίει από συγκίνηση. Το ίδιο κάνει και η ρεπόρτερ.

Με πληροφορίες από marieclaire.gr

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

“Καμιά φορά σπάμε κι εμείς…”: H Ευλαμπία Ρέβη για την στιγμή που έκανε την Ελλάδα να δακρύσει

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: