Η επισκόπηση των κυπριακών εφημερίδων της Δευτέρας: Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι

FILE PHOTO: Πρωτοσέλιδα κυπριακών εφημερίδων. ΚΥΠΕ




Οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά το θέμα της έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού κατά της COVID-19 από γιατρούς, οι αντιδράσεις που προκάλεσε η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου και η κατάσταση με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα είναι μεταξύ των θεμάτων που προβάλλουν σήμερα, στα πρωτοσέλιδά, τους οι εφημερίδες.

Η  «Αλήθεια» γράφει στο κύριο της θέμα με τίτλο «Τέσσερις ύποπτοι γιατροί» πως διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση με τον γιατρό, ο οποίος φέρεται να εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμοί σε ασθενείς του και ο οποίος αρνείται ενοχή. Αλλού αναφέρει πως ατέλειωτος είναι ο εφιάλτης στην Εύβοια από τις φωτιές. Επίσης γράφει πως το ΑΚΕΛ τα βάζει με τον Πρόεδρο για το Βαρώσι.

Ο «Πολίτης» με τίτλο στο κύριο του θέμα «Επίορκοι γιατροί παίζουν με τις ζωές ανεμβολίαστων» γράφει πως ερευνάται η αυθεντικότητα εκατοντάδων πιστοποιητικών εμβολιασμού μετά τη σύλληψη καρδιολόγου. Αλλού αναφέρει πως οι 32 από τις 54 πρεσβείες της Δημοκρατίας είναι με μόλις ένα διπλωμάτη Επίσης αναφέρεται σε μπαράζ συλλήψεων στην Ελλάδα για τους εμπρησμούς.

«Ο Φιλελεύθερος» αναφέρει στο κύριο του θέμα με τίτλο «ΠΙΣ: ‘Λύστε μας τα χέρια’» πως θέμα εκσυγχρονισμού της νομοθεσίας τα τεθεί σε σημερινή σύσκεψη του ΔΣ του ΠΙΣ με τον Γενικό Εισαγγελέα με αφορμή τις σοβαρές καταγγελίες εις βάρος γιατρών σχετικά με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμών. Αλλού αναφέρει πως πάλη σε όλα τα μέτωπα βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ελλάδα με συνεχείς αναζωπυρώσεις. Επίσης γράφει για στροφή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τα θερινά σχολεία.

Η «Χαραυγή» με τίτλο στο κύριο της θέμα «Ο Πρόεδρος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα» αναφέρει πως με επιθετικό ύφος παρουσιάστηκε ο Πρόεδρος στην εκδήλωση για την Αμμόχωστο. Αλλού αναφέρεται στις μέρες μνήμης των βομβαρδισμών στην Τηλλυρία. Επίσης γράφει πως χωρίς τέλος είναι οι αναζωπυρώσεις στην Ελλάδα.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ, Μαρία Κονιώτου
Λευκωσία, Κύπρος

Βρίζουν χυδαία δημοσιογράφους του καναλιού OPEN, των οποίων κινδύνευσαν οι ζωές: “Και λίγα τους έκαναν”…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: