Βρίζουν χυδαία δημοσιογράφους του καναλιού OPEN, των οποίων κινδύνευσαν οι ζωές: “Και λίγα τους έκαναν”…

Το τηλεοπτικό κανάλι OPEN, με μαραθώνιες εκπομπές, καλύπτει τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Φωτογραφία via OPEN




Στο Twitter δηλώνει όνομα “ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΟΡΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ”. Τον ακολουθούν όλα κι όλα 47 άτομα. Από τις ακροδεξιές αναρτήσεις του, δείχνει να συγχαίνεται τον ΣΥΡΙΖΑ, και να υποστηρίζει τη Νέα Δημοκρατία, η οποία, βεβαίως, δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι ευθύνεται για τον γελοίο αυτόν τύπο.

Διότι δεν αξίζει να έχει στις τάξεις του, κάτι τέτοια δειλά ανθρωπάκια, το κόμμα που κυβέρνησε στο παρελθόν και κυβερνά και σήμερα την Ελλάδα.

Και είμαι βέβαιος πως δεν αξίζει στην ηθική του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ούτε βεβαίως στην ηθική του σημερινού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

  • Επαναλαμβάνω, για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση, ότι ΔΕΝ έχουμε κανένα στοιχείο που να τον συνδέει με τον μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας.

Ο εν λόγω τύπος ανέβασε δύο ελεεινές, δύο εμετικές και απαράδεκτες αναρτήσεις για τους συναδέλφους του τηλεοπτικού καναλιού OPEN, που έπεσαν θύματα ομάδας ακροδεξιών, ενώ κάλυπταν με αυταπάρνηση τις φωτιές. “Και λίγα τους έκαναν”, έγραψε το εν λόγω αδίστακτο “τρολ”.

“Σωστά έκαναν τα άτομα” σημειώνει, χαρακτηρίζοντας το OPEN, “συριζοκάναλο”, το οποίο βεβαίως ΔΕΝ έχει την παραμικρή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο διευθυντής του κυνηγήθηκε, όσο κανένας άλλος, από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα. Είναι κάτι που πρέπει να ειπωθεί: ότι έμεινε άνεργος πέντε χρόνια λόγω ακριβώς του μένους του ΣΥΡΙΖΑ για το παλιό MEGA.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Δεν θα βρείτε τις αναρτήσεις του για τους συναδέλφους του OPEN. Τις έχει εξαφανίσει ο δειλός… Αλλά μπορείτε να τις διαβάσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: