Η Αννίτα συναντήθηκε με τους αιχμαλώτους πολέμου 1974: Ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου είχε διαδικτυακή επικοινωνία με την Πρόεδρο του Λετονικού Κοινοβουλίου κα Ināra Mūrniece. Φωτογραφία Αντρέας Αντρέου




Για μία σειρά προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζουν τα μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Αιχμαλώτων Πολέμου 1974, πολλά από τα οποία συνιστούν το αποτέλεσμα σωματικών και ψυχικών τραυμάτων της περιόδου της αιχμαλωσίας, ενημερώθηκε διά ζώσης η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι η κα. Δημητρίου είχε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Συνδέσμου, επί τη ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων της, στην παρουσία και του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων, Εγκλωβισμένων, Αγνοουμένων και Παθόντων, Νίκου Κέττηρου.

Η κα. Δημητρίου εξέφρασε καταρχάς την ευγνωμοσύνη και εκτίμηση της πολιτείας στην ανεκτίμητη προσφορά των αιχμαλώτων πολέμου του 1974.

Συναφώς, η Πρόεδρος της Βουλής εκφράζοντας την ετοιμότητα της Βουλής των Αντιπροσώπων να συνδράμει με κάθε πρόσφορο τρόπο στην επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων των μελών του συνδέσμου ως ελάχιστο δείγμα τιμής προς τη μεγάλη προσφορά των αιχμαλώτων πολέμου του 1974 στους αγώνες της πατρίδας, δεσμεύθηκε να ενημερώσει γραπτώς τους αρμόδιους Υπουργούς για όλα τα εκκρεμούντα επί μακρόν ζητήματα και να παρακολουθεί προσωπικά την υλοποίησή τους.

Στη φυλακή ο Κύπριος γιατρός: Έδινε ψευτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού, στο νοσοκομείο τρεις από τους πελάτες του

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: