Ετοιμες για υψηλές πτήσεις Στεφανίδη – Κυριακοπούλου: Στις 13:20 ο τελικός του επί κοντώ

Αικατερίνη Στεφανίδη σε μια προσπάθεια στο αλμα επί κοντώ γυναικών, κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου ανδρών – γυναικών που διεξάγεται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Κυριακή 28 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ




Στις 13.20 το μεσημέρι ξεκινά ο αγώνας στο επί κοντώ όπου θα πάρουν μέρος οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες, η «χρυσή» ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη και η τριταθλήτρια κόσμου του 2015 Νικόλ Κυριακοπούλου στην 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Κυριακοπούλου με 4.70μ καλύτερη εφετινή επίδοση και όπλο την εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις θα προσπαθήσει να ανεβάσει την επίδοσή της και να διεκδικήσει ότι καλύτερο. Κατά σειρά αγωνίζεται τρίτη, ενώ είναι η 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Στεφανίδη, που βασικά θέλει να διατηρήσει τον τίτλο της από το 2016 στο Ρίο, έχει κάνει φέτος 4.80μ και βέβαια μπορεί να περάσει και μεγαλύτερα ύψη αν χρειαστεί για να φτάσει στον στόχο της. Στον τελικό αγωνίζεται κατά σειρά 6η, ενώ συμμετέχει στη διοργάνωση για 3η συνεχή φορά.

Στον αγώνα δεν θα συμμετέχει η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, που τραυματίστηκε στα προκριματικά, όταν έσπασε το κοντάρι της, αλλά θα πάρει μέρος κανονικά η συμπατριώτισσά της Κέιτι Νάζοτ που έχει την κορυφαία επίδοση φέτος από τις 15 συμμετέχουσες με 4.95μ

Στον αγώνα θα μετάσχουν επίσης η Ρωσίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια τηε Ντόχα το 2019, Αντζέλικα Σιντόροβα με 4.91μ φετινό και η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου με 4.90μ.

Οι 15 αθλήτριες του τελικού:

Χόλι Μπράντσοου (Βρετανία)

Νικόλ Κυριακοπούλου (Ελλάδα)

Κέιτι Νάζοτ (ΗΠΑ)

Ανίσκα Νιούελ (Καναδάς)

Ρομπέιλι Πεϊνάδο (Βενεζουέλα)

Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία)

Τίνα Σουτέι (Σλοβενία)

Βίλμα Μούρτο (Φινλανδία)

Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα)

Κατερίνα Στεφανίδη (Ελλάδα)

Ίρινα Ζιουκ (Λευκορωσία)

Αντζέλικα Μπένγκτσον (Σουηδία)

Μόργκαν Ρομέρο (ΗΠΑ)

Χουικόιν Σου (Κίνα)

Μαρίνα Κιλίπκο (Ουκρανία)

Με πηροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Αποκλείστηκε η Πρεβολαράκη στην Πάλη: «Ηταν ένας απογοητευτικός αγώνας» δήλωσε

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: