Εθνική πόλο ανδρών: Φωτογραφίες από την άφιξη των ασημένιων Ολυμπιονικών του Τόκιο στην Ελλάδα

Photo Οι παίκτες της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ποζάρουν για μια ομαδική φωτογραφία κατά τη διάρκεια της άφιξής τους από το Τόκιο στο Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές μέσω ΚΥΠΕ




Στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκαν οι ασημένιοι θριαμβευτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι «13» του Θοδωρή Βλάχου έφτασαν στην Ελλάδα, όλοι τους με τα ασημένια μετάλλια στο στήθος, μετά τον τελικό κόντρα στη Σερβία.

Με σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο, οι διεθνείς δέχτηκαν μία θερμή υποδοχή από τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και από φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί, οι οποίοι άρχισαν τους πανηγυρισμούς με κομφετί και βουβουζέλες, προκαλώντας τα χαμόγελα των «αργυρών» ολυμπιονικών.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στην υποδοχή βρέθηκαν και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Αυγενάκης, ο Γ.Γ.Α, Γιώργος Μαυρωτάς, αλλά και στελέχη της ΚΟΕ που φωτογραφήθηκαν με το μετάλλιο στο στήθος λίγο πριν πάνε στην αίθουσα VIP για την συνέντευξη Τύπου.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη των διεθνών:

Φωτογραφίες από την άφιξη της Εθνικής πόλο ανδρών στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές μέσω ΚΥΠΕ

Πληροφορίες από ΕΡΤ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Rogers Cup: Στους «16» προκρίθηκε o Τσιτσιπάς, εκτός μάχης τέθηκε ο Ναδάλ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: