Ένα βήμα πριν το μεγάλο αντίο: Στο Παρίσι οι δικηγόροι του Λιονέλ Μέσι για να κλείσουν το μεγάλο “ντιλ”

File photo Ο Αργεντίνος σούπερσταρ του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι EPA/JUANJO MARTIN *** Local Caption *** 56818948 μέσω ΚΥΠΕ




Στο Παρίσι βρίσκονται οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον Λιονέλ Μέσι προκειμένου να διευθετήσουν το τυπικό κομμάτι της μετακίνησης του 34χρονου Αργεντινού σούπερσταρ στην Παρί Σεν-Ζερμέν, σύμφωνα με την Gazzetta.

Μπορεί ακόμη οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα σε όλον τον πλανήτη να μην πιστεύουν την αποχώρηση του Μέσι από την ομάδα τους και να περιμένουν τη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει το μεσημέρι της Κυριακής (8/8, 13:00), φαίνεται όμως ότι ο Αργεντίνος θα αφήσει την ομάδα με την οποία συνδέθηκε για να μετακομίσει στη γαλλική πρωτεύουσα, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.

Σύμφωνα, με την Ole οι δικηγόροι του 34χρονου σταρ βρίσκονται ήδη στο Παρίσι. Τα στελέχη του ισπανικού δικηγορικού γραφείου θα διευθετήσουν τη γραφειοκρατική διαδικασία που υπάρχει σε κάθε μεταγραφή και θα διεκπεραιώσουν τη μετακίνησή του στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ήδη φέρεται να υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έπειτα από διαπραγμάτευση εξπρές, ενώ η ανακοίνωση πρόκειται να γίνει την επόμενη εβδομάδα με πιθανή ημερομηνία τη 10η Αυγούστου.

  • «Αντίο» και εξηγήσεις αύριο από τον Μέσι

O Λιονέλ Μέσι έκανε γνωστό ότι αύριο (13:00, ώρα Ελλάδας) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Καμπ Νου», προκειμένου να αποχαιρετήσει την Μπαρτσελόνα και τους φιλάθλους της.

Μετά την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα την Τετάρτη, όπου ενημέρωσε για τη μη παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα της Καταλωνίας και την συνέντευξη Τύπου, την επόμενη ημέρα, του προέδρου της, Ζοάν Λαπόρτα, όπου εξήγησε τους λόγους του «διαζυγίου», αύριο είναι η σειρά του 34χρονου Αργεντινού διεθνούς επιθετικού, να δώσει τη δική του εκδοχή.

Ο «ψύλλος» θα εμφανιστεί στο «Καμπ Νου» για να αποχαιρετήσει επίσης την Μπαρτσελόνα μετά από 20 χρόνια, 17 από τα οποία θήτευσε στην πρώτη ομάδα.

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Ο Λιονέλ Μέσι θα μιλήσει αύριο: Ανακοίνωσε συνέντευξη Τύπου στο «Καμπ Νου», το “ναό” της Μπαρτσελόνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: