Ο Λιονέλ Μέσι θα μιλήσει αύριο: Ανακοίνωσε συνέντευξη Τύπου στο «Καμπ Νου», το “ναό” της Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσσι είναι παρελθόν για την Μπαρτσελόνα. Κρέμασε τη φανέλα και τα παπούτσια της ισπανικής ομάδας… EPA, Andreu Dalmau




O Λιονέλ Μέσι έκανε γνωστό ότι αύριο (13:00, ώρα Ελλάδας) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Καμπ Νου», προκειμένου να αποχαιρετήσει την Μπαρτσελόνα και τους φιλάθλους της.

Μετά την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα την Τετάρτη, όπου ενημέρωσε για τη μη παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα της Καταλωνίας και την συνέντευξη Τύπου, την επόμενη ημέρα, του προέδρου της, Ζοάν Λαπόρτα, όπου εξήγησε τους λόγους του «διαζυγίου», αύριο είναι η σειρά του 34χρονου Αργεντινού διεθνούς επιθετικού, να δώσει τη δική του εκδοχή.

Ο «ψύλλος» θα εμφανιστεί στο «Καμπ Νου» για να αποχαιρετήσει επίσης την Μπαρτσελόνα μετά από 20 χρόνια, 17 από τα οποία θήτευσε στην πρώτη ομάδα.

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ: Για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε λόγο σε ανάρτησή του στα social media ο αδερφός του Εμίρη του Κατάρ (που έχει υπό τον πλήρη έλεγχό του τη γαλλική ομάδα).

Ο ίδιος μάλιστα το πήγε ένα βήμα πιο… μπροστά, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του Αργεντινού σούπερ σταρ με τη φανέλα της Παρί, γράφοντας από κάτω: «…οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν και θα υπάρξει ανακοίνωση αργότερα».

Λίγο αργότερα δε, ανέβασε κι άλλη μία φωτογραφία του Σέρχιο Ράμος (ο οποίος ανήκει ήδη στο δυναμικό των Παριζιάνων εδώ και λίγες εβδομάδες) με τον Μέσι, τονίζοντας πως «…οι δύο μαζί έχουν κατακτήσει 8 Champions League».

  • Η μεγάλη ευκαιρία της Παρί: Ή τώρα ή, ποτέ για τον Μέσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική ευκαιρία που της παρουσιάστηκε και να κάνει πραγματικότητα τη «μεταγραφή του αιώνα», αποκτώντας τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, Λιονέλ Μέσι.

Αυτό που τα τελευταία χρόνια έμοιαζε με ένα ανέφικτο ανέφικτο, όταν οι φήμες για την άφιξη του Αργεντινού σταρ στο Παρίσι διαδόθηκαν σε όλη την Ευρώπη, δεν έμοιαζε ποτέ τόσο αληθοφανές όσο τις τελευταίες ώρες.

Η Παρί γνωρίζει ότι μια τέτοια ευκαιρία αναμφίβολα δεν θα εμφανιστεί ξανά κι ότι θα πρέπει να την «αρπάξει από τα μαλλιά», ανεξαρτήτου κόστους.

Η Μπαρτσελόνα διά στόματος του προέδρου της, Ζοάν Λαπόρτα, επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ότι ο 34χρονος Αργεντινός δεν θα συνεχίσει στους Καταλανούς και, πλέον, οι άνθρωποι που χρηματοδοτούν την Παρί είναι έτοιμοι να συζητήσουν ξανά και να τελειώσουν αυτό που ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι. Κι αυτή την φορά είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στην πηγή και να πιουν νερό.

Ο σύλλογος του Παρισιού προσφέρει στον Μέσι συμβόλαιο 3 ετών μαζί με καθαρό ετήσιο εισόδημα 40 εκατ. ευρώ. Την Κυριακή (8/08) είναι προγραμματισμένη η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, με την προσωρινή… χαλάρωση του οικονομικού fair play να είναι ένας από τους «συμμάχους» των «πρωτευσιάνων» και να καθιστά την υπόθεση αρκετά… βατή.

Για να μπορέσει να «υποστηρίξει» την άφιξη του Μέσι, η Παρί δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Κιλιάν Μπαπέ, του οποίου η επέκταση του συμβολαίου, που λήγει τον Ιούνιο του 2022, αποτελεί την επόμενη προτεραιότητα των ηγετών του συλλόγου.

Η Ελληνίδα Στεφανία Χαραλαμπίδη χρυσή Ολυμπιονίκης με την Εθνική Πόλο των Ηνωμένων Πολιτειών

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: