Θρίλερ στην Αρτέμιδα: Άνδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει σε live μετάδοση στο Facebook

File Photo: Σε ζωντανή μετάδοση αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ένας άνδρας που έχασε τη σύζηγό του EPA/SASCHA STEINBACH μέσω ΚΥΠΕ




Αστυνομικοί πρόλαβαν έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει μέσω live σύνδεσης στην Αρτέμιδα Αττικής.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, η Άμεση Δράση έλαβε σήμα, που έκανε λόγο για ένα άτομο που απειλούσε να αυτοκτονήσει. Οι αστυνομικοί έφτασαν εσπευσμένα στην οδό Ιπποκράτους στην Αρτέμιδα, ενώ είχαν ήδη ενημερωθεί ότι ο 60χρονος μετέδιδε την πράξη του ζωντανά μέσω Facebook.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ έφτασαν στο σπίτι του άνδρα και και κοίταξαν από το παράθυρο για να δουν τι συμβαίνει στο εσωτερικό, όταν αντίκρυσαν τον άνδρα με το όπλο κολλημένο στο κεφάλι του. Οι αστυνομικοί μπούκαραν κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι και ακινητοποίησαν τον παρ’ ολίγο αυτόχειρα.

Ο άνδρας προηγουμένως είχε πυροβολήσει δύο φορές μέσα στο σπίτι, ενώ οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κάθεται γονατιστός μπροστά στον καναπέ του.

Δίπλα του βρήκαν ένα όπλο ρέπλικα που όμως το είχε τροποποιήσει και ήταν λειτουργικό.

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες, την προηγούμενη μέρα είχε χάσει την γυναίκα του και μάλλον δεν μπορούσε να διαχειριστεί την μεγάλη απώλεια, ενώ οι αστυνομικοί λένε πως είχε κάνει μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ. Ο γιος του μόλις έμαθε τι συνέβη έτρεξε στον πατέρα του για να του συμπαρασταθεί.

Mε πληροφορίες από porto-rafti.gr

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Απάτη 5 εκατ. ευρώ σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: 13 συλλήψεις, ανάμεσά τους και δύο ιατροί

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: