Σύλληψη υπόπτου για την επίθεση με πυροβολισμό εναντίον οδηγού στη Νικήτη Χαλκιδικής

FILE PHOTO Αστυνομικός της ΕΛΑΣ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ μέσω ΚΥΠΕ




Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, κατηγορώντας τον για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αναφορικά με την επίθεση εναντίον οδηγού σε κεντρικό δρόμο της Νικήτης στη Χαλκιδική.

Όπως αναφέρει  το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κατηγορούμενος φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε -μαζί με ομάδα συνεργών του- ημεδαπό, που επέβαινε στο όχημα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 26 Ιουλίου ο συλληφθείς και άλλα πέντε άτομα, αφού ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας, προσεγγίζοντάς το με άλλο όχημα, τον τραυμάτισαν χτυπώντας τον με τα χέρια και τα πόδια τους, αλλά και εκτοξεύοντάς του πέτρες. Ταυτόχρονα, ένας από αυτούς πυροβόλησε μία φορά προς το μέρος του, με πυροβόλο όπλο, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει και στη συνέχεια διέφυγαν με το όχημα στο οποίο επέβαιναν.

Την Τρίτη το απόγευμα ο συγκεκριμένος άνδρας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 15 εκατοστών, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση. Επιπλέον, από το σημείο της επίθεσης κατασχέθηκε ένας κάλυκας φυσιγγίου πυροβόλου όπλου.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Νικητή Χαλκιδικής: Ενέδρα έξι ατόμων κατά οδηγού ΙΧ και αναφορές για πυροβολισμό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: