Πέραν των 2.5 χιλιάδων οι έλεγχοι της Αστυνομίας στην Κύπρο για τα μέτρα κατά του κορωναϊού

File Photo Αστυνομικός “κόβει” πρόστιμο σε πολίτη ΚΥΠΕ




Πέραν των 2.500 ελέγχων παγκύπρια πραγματοποίησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, από τους ελέγχους προέκυψαν συνολικά 28 καταγγελίες πολιτών, οι οποίοι παραβίαζαν τα διατάγματα του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, ενώ καταγγέλθηκαν και οι υπεύθυνοι δύο υποστατικών.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αναφέρει ότι συνεχίζει καθημερινά τους εντατικούς ελέγχους για εφαρμογή του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας, παράλληλα με τα αυξημένα επιχειρησιακά καθήκοντα της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν προέκυψαν συνολικά 28 καταγγελίες πολιτών, οι οποίοι παραβίαζαν τα διατάγματα του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, ενώ καταγγέλθηκαν και οι υπεύθυνοι δύο υποστατικών.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν πέραν των 900 ελέγχων σε χώρους, όπου η κατοχή αποδεικτικού στοιχείου «safe pass» είναι υποχρεωτική και καταγγέλθηκαν 10 πρόσωπα, τα οποία δεν είχαν στην κατοχή τους αποδεικτικό στοιχείο, όπως προνοεί το σχετικό διάταγμα.

Η Αστυνομία καλεί το κοινό να συνεχίσει να συμμορφώνεται με τις πρόνοιες των σχετικών διαταγμάτων, ενώ σημειώνει πως «είναι καθήκον όλων των πολιτών η επίδειξη της ανάλογης πειθαρχίας και υπευθυνότητας και η τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας».

Mε πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Αγαθαγγέλου: «Ο μαζικός εμβολιασμός και η ενίσχυση του προγράμματος είναι το ισχυρότερο όπλο που έχουμε στα χέρια μας»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: