Η ώρα της Εθνικής μπάσκετ: Στις 02:05 κόντρα σε Τσεχία για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο

File photo: Την Τουρκία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ. Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα των δύο ομάδων Φωτογραφία via ΑΠΕ-ΜΠΕ




Η μεγάλη ώρα για την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ έφτασε καθώς σε λίγες ώρες θα αντιμετωπίσει την Τσεχία στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά στην Βικτόρια του Καναδά με στόχο το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Τσεχία σε λίγες ώρες (5/7, 02:05, ΕΡΤ3) στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά της Βικτόρια με στόχο το εισιτήριο για το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στις 02:05 ξημερώματα της Δευτέρας 5 Ιουλίου, η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3, σε περιγραφή του Δημήτρη Χατζηγεωργίου και με live streaming από το ERTFLIX.

Το σύνολο του Ρικ Πιτίνο τα ξημερώματα της Κυριακής έπαιξε για ακόμη μία φορά εξαιρετικό μπάσκετ, επικράτησε άνετα με 81-63 της Τουρκίας και προκρίθηκε στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά της Βικτόρια.

  • Απέναντί μας βρίσκεται η Τσεχία, η οποία έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε με 103-101 στην παράταση τον γηπεδούχο Καναδά των 8 NBAers.

Τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, όπου παρά τη νίκη μας οι Τσέχοι ήταν αυτοί που είχαν πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά, καθώς δεν είχαμε την απαιτούμενη διαφορά.

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

«Ο κόουτς ήξερε που να χτυπήσουμε», δήλωσε ο Παπαγιάννης: «Θα κάνουμε προπόνηση τα… μεσάνυχτα», λέει ο ΠΙτίνο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: