Από πνιγμό ο θάνατος της 26χρονης: Σπάνιο μάθημα αξιοπρέπειας από την μητέρα της

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ




Ο θάνατος της 26χρονης γυναίκας στη Φολέγανδρο, την οποία έσπρωξε στη θάλασσα, σύμφωνα με την ομολογία του, ο 30χρονος φίλος της, προήλθε από πνιγμό, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Παράλληλα, το θύμα είχε κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του, πιθανότατα λόγω της πτώσης της από τα βράχια.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Νάξου. Υπενθυμίζεται, ότι η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε προχθές (Παρασκευή) νεκρή μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή Λυγαριά της Φολεγάνδρου, ενώ ο φίλος της οδηγήθηκε χθες (Σάββατο) το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου στη συνέχεια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ομολόγησε ότι την δολοφόνησε, κατά τη διάρκεια ενός καβγά τους.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονος, είχε συνεχείς καβγάδες με την 26χρονη και την Παρασκευή, ενώ βρίσκονταν εν κινήσει μέσα στο αυτοκίνητό τους, αυτός το έβγαλε εκτός δρόμου και το έριξε σε βράχια. Αμέσως μετά και αφού η 26χρονη είχε βγει έξω, αυτός την έσπρωξε με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει πρώτα σε βράχια και μετά να καταλήξει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα είδε τον άνδρα να περιφέρεται σε κακή κατάσταση χθες (Σάββατο) το βράδυ σε βραχώδη περιοχή στη Λυγαριά και ενημέρωσε την Αστυνομία και το Λιμενικό, στελέχη των οποίων έσπευσαν στο σημείο. Ο 30χρονος, που είχε πάει στην Φολέγανδρο με το θύμα για να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, μόλις είδε τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς άρχισε να τους πετάει πέτρες, να βρίζει και να φωνάζει «φταίει η κακιά στιγμή».

«Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό»

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρας και του πατέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς που έπεσε θύμα δολοφονίας από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο. Όπως είπε η μητέρα της 26χρονης στον ΣΚΑΪ: «Ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα, ένας επιστήμονας, δώρο για την οικογένεια και τα αδέρφια της».

Αναφερόμενη στον 30χρονο δράστη είπε ότι η δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της. «Δεν τον είχα γνωρίσει, η κόρη μου έλεγε ότι ήταν καλό παιδί. Έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές, ίσως εκείνη να μη τις είχε δει πάνω στον έρωτα».

Ερωτηθείσα για το αν θα ήθελε να πει κάτι προς τον ίδιο ή την οικογένειά του απάντησε: «Δεν θα ήθελα να πω τίποτα στον ίδιο ούτε να χαρακτηρίσω την οικογένεια του. Μάνα είμαι κι εγώ και καταλαβαίνω. Εγώ όμως μεγάλωσα δυο παλικάρια και αυτή έναν δολοφόνο.»

«Θα ήθελα να διαχειριστώ με αξιοπρέπεια το θέμα. Ο σύζυγός μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα ήθελα λίγο ηρεμία, κάποιος της αφαίρεσε τη ζωή με αυτόν τον άρρωστο τρόπο. Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή πιστεύω στους κακούς ανθρώπους», ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένη η μητέρα της 26χρονης.

«Ας μεγαλώσουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Καμία άλλη μάνα να μην το ζήσει αυτό. Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες.»

«Δεν θα είμαστε ποτέ ξανά οι ίδιοι. Είναι τραγικό, ένας εφιάλτης, η  οικογένεια μας είναι σε τραγική κατάσταση. Ήταν το πρώτο μας παιδί, έχουμε κι άλλα τρία παιδιά.»

Τέλος, «θα ήθελα να πω μια τελευταία φορά στο παιδί μου ότι το αγαπώ και εγώ και η οικογένεια του και το λατρεύουμε.»

Αντίστοιχα ο πατέρας της 26χρονης, σε τραγική κατάσταση δήλωσε: «Είναι φονιάς. Το κορίτσι μας πήγε πρώτη φορά διακοπές επειδή διάβαζε και πήγε και την σκότωσε».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΣΚΑΙ, ΕΘΝΟΣ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Φολέγανδρος: Ομολόγησε το έγκλημα ο 30χρονος, τι ανέφερε στους αστυνομικούς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: