Στη Σίφνο η Μάργκοτ Ρόμπι: Η «Barbie» απολαμβάνει στα ελληνικά νησιά τα κέρδη των 50 εκατ. δολαρίων από την ταινία [photos]

FILE PHOTO: Australian actor Margot Robbie . EPA/CAROLINE BREHMAN




Μετά τη Φολέγανδρο, η Μάργκοτ Ρόμπι συνεχίζει τις διακοπές της στη Σίφνο. Για όσους ενδεχομένως δεν τη γνωρίζετε, είναι η διάσημη -πλέον- ηθοποιός που υποδύεται τη Barbie της αμφιλεγόμενης αλλά εξαιρετικά εμπορικής ταινίας που εξακολουθεί να διχάζει κριτικούς και κοινό, αλλά και να κόβει μανιωδώς εισιτήρια.

Η διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιός κάνει ινκόγκνιτο διακοπές στο νησί των Κυκλάδων, έχοντας προηγουμένως απολαύσει τα τοπία της Φολέγανδρου και τις παραλίες της.

Οι φωτογραφικοί φακοί των παπαράτσι των ξένων Μέσων απαθανάτισαν τη διάσημη ηθοποιό με τον σύζυγό της να απολαμβάνουν τις βουτιές τους σε παραλία της Σίφνου. Η Μάργκοτ Ρόμπι δεν προτίμησε πάντως το ροζ,  αλλά επέλεξε ένα ολόλευκο ολόσωμο μαγιό.

 

Οι ευρωπαϊκές διακοπές της Ρόμπι, σημειώνει με ολίγη κακεντρέχεια η Daily Mail, έρχονται λίγο καιρό αφότου η σταρ πρόκειται να εισπράξει 50 εκατομμύρια δολάρια σε μισθό και μπόνους χάρη στην «Barbie», ταινία που σκηνοθέτησε η Γκρέτα Γκέργουικ.

Kαι την Γκέργουικ περιμένει ένα αστρονομικό μπόνους λόγω της απίστευτης εμπορικής επιτυχίας της Barbie.

Η σκηνοθέτης έγραψε ιστορία, καθώς οι εισπράξεις της ταινίας ξεπέρασαν παγκοσμίως το 1 δισεκατομμύριο δολάρια: Είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα – σκηνιθέτις καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Η 29η σε μια ανδροκρατούμενη λίστα 

Στην ιστορία του Χόλιγουντ, πολύ λίγοι άνθρωποι –28 για την ακρίβεια και όλοι άνδρες– έχουν σκηνοθετήσει ταινίες με έσοδα δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Γκρέτα Γκέργουιγκ, τη σκηνοθέτιδα της «Μπάρμπι», η οποία συνέγραψε το σενάριο μαζί με τον σύντροφό της Νόα Μπάουμπακ έγινε η 29η.

Μέσα στις πρώτες 17 ημέρες από την πρεμιέρα της η ταινία απέφερε στα στούντιο της Warner Bros 1 δισ. δολάρια.

Ο υπεύθυνος της Warner Bros για τη διανομή της ταινίας στις ΗΠΑ, Τζεφ Γκολντστάιν, έχει πει πως «είναι η μοναδική ταινία που απέφερε τόσα έσοδα τόσο γρήγορα».

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 19 ημέρες για το φιλμ «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου, Μέρος 2ο».

Συν τοις άλλοις, η «Μπάρμπι» κατέρριψε για άλλη μια φορά έναν επίμονο μύθο του Χόλυγουντ: Οτι ταινίες που γίνονται από γυναίκες με γυναίκες (πρωταγωνίστριες) για γυναίκες έχουν περιορισμένη απήχηση.

Και αυτό διότι ένα παλιό αξίωμα της κινηματογραφικής βιομηχανίας υποστήριζε ότι οι γυναίκες θα πάνε σε μια ταινία «ανδρών» αλλά το αντίστροφο δεν θα γίνει ποτέ.

Απεδείχθη μύθος.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Περιπέτεια για τον 76χρονο Ελτον Τζον: Γλίστρησε μέσα στη βίλα του στο Μονακό, διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: