Παραιτήθηκε ένας από τους δύο συνηγόρους του πιλότου: Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του OPEN, via ΥοuTube




Την παραίτησή του από την υπεράσπιση του 33χρονου πιλότου, ανακοίνωσε ο Βασίλης Σπύρου, ένας εκ των δύο συνηγόρων του.

Μιλώντας το πρωΐ στους δημοσιογράφους ανέφερε: «Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία».

Ερωτηθείς για τους λόγους της παραίτησής του σημείωσε: «Είναι προσωπικοί οι λόγοι. Σήμερα ένας άνθρωπος περνάει από τον ανακριτή και κρίνεται το μέλλον ενός μωρού. Οπότε οι προσωπικοί δικοί μου λόγοι δεν έχουν καμία σημασία» επέμεινε.

Ο κατηγορούμενος για το θάνατο της 20χρονης Καρολάιν και την θανάτωση του σκυλιού τους, θα βρεθεί σε λίγες ώρες ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη τη νύχτα της 11ης Μαΐου στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ο δικαστικός λειτουργός θα ζητήσει από τον καθ’ ομολογία δράστη του εγκλήματος να εξιστορήσει την δική του εκδοχή για αυτά που καταγράφονται στην δικογραφία για την ανθρωποκτονία και την θανάτωση ενός ζώου που η 20χρονη υιοθέτησε κουταβάκι και πίστευε πως θα μεγαλώνει μαζί με την 11 μηνών κόρη της. Θα του ζητήσει παράλληλα να εξηγήσει όλα όσα έκανε μετά τον ασφυκτικό θάνατο της Καρολάιν προκειμένου να παραπλανήσει τις αρχές.

Με πληροφορίρες από OPEN

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Τι αναμένεται να ισχυριστεί ο καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά: Σήμερα η απολογία του

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: