Δένδιας σε ΟΗΕ: Δυσαρέσκεια της Ελλάδας για την απόφαση Γερμανίας για μη πρόσκληση σε Διάσκεψης για τη Λιβύη

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μιλάει κατά τη διάρκεια συζήτησης στην 9η διεθνή διάσκεψη περιφερειακής ανάπτυξης «Regional Growth Conference 2021», που διεξάγεται στην Πάτρα, την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΤΑ ΛΟΤΣΑΡΗ




Τις εξελίξεις στη Λιβύη συζήτησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ειδικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Γιαν Κούμπις (Jan Kubis), ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Εξέφρασα τη δυσαρέσκεια της Ελλάδας για την απόφαση της Γερμανίας για μη πρόσκληση σε συνάντηση Διάσκεψης του Βερολίνου. Συζητήσαμε και για τη συνεργασία με Ύπ. Αρμοστεία ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στη Λιβύη» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Νίκος Δένδιας.

Αιχμές Λοβέρδου για τη μη πρόσκληση της Ελλάδος από το Βερολίνο στο διάλογο για τη Λιβύη

Με αιχμηρή δήλωσή του σχολίασε ο Ανδρέας Λοβέρδος , τομεάρχης Εξωτερικών Κινήματος Αλλαγής για τη μη πρόσκληση της Ελλάδος από το Βερολίνο στο διάλογο για τη Λιβύη

«Η Γερμανίδα Καγκελάριος Α.Μέρκελ υπονομεύει ανοικτά τη χώρα μας. Η Ελλάδα δεν προσκλήθηκε στη 2η διάσκεψη σε σχέση με το θέμα της Λιβύης.

Αναρωτιέται κανείς, η ελληνική κυβέρνηση είχε υπόψιν της αυτό τον αποκλεισμό; Επιχείρησε να παρέμβει;», σχολίασε ο κ. Λοβέρδος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

 

“Η κυβέρνηση εφαρμόζει ξανά τα αποτυχημένα trickle down economics”, είπε η Έφη Αχτσιόγλου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: