Μπάλα στο… Προεδρικό Mέγαρο: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου φιλοξενεί 29 παιδιά από δομή προστασίας [photo gallery]

File Photo Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (Α) συνομιλεί με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου (Δ) κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των παιδιών από την Παιδόπολη «’γιος Ανδρέας» στο Προεδρικό Μέγαρο, Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ μέσω ΚΥΠΕ




Τώρα με τις υψηλές θερμοκρασίες, ας πάμε σε μέρη που έχουν δροσιά. Πάμε στους δροσερούς κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, οι οποίοι άνοιξαν για να υποδεχθούν πιτσιρίκια.

Ε, λοιπόν αυτό δεν ξανάγινε. Για πρώτη φορά μπήκε μπάλα στο Προεδρικό Μέγαρο και όχι μία αλλά πολλές μπάλες. Και με τη μπάλα τι κάνουν τα πιτσιρίκια; Βεβαίως παίζουν ποδόσφαιρο. Ξεχύθηκαν στον κήπο, με χαρούμενες φωνές και έπαιξαν ποδόσφαιρο, κανονικό ποδόσφαιρο με τέρματα και με γκολ.

Ήταν τα 29 παιδιά από τη δομή παιδικής προστασίας «Παιδόπολη Αγιος Ανδρέας» που κάλεσε στο Προεδρικό η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μαζί με την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου. Σας πληροφορώ ότι λόγω των παιδιών το Προεδρικό Μέγαρο έγινε αγνώριστο. Πρώτα απ΄όλα στήθηκαν τραπέζια για δραστηριότητες (ζωγραφική χαρτοκοπτική κτλ.). Εν συνεχεία επειδή το ποδόσφαιρο ανοίγει την όρεξη η Πρόεδρος φρόντισε και τους είχε hot dog, burgers και έναν παγωτατζή που μοίραζε παγωτό βανίλια με σοκολάτα και φράουλα.

Αλλά τα παιδάκια πρώτη φορά έμπαιναν σε τέτοιο Μέγαρο και φαίνονταν ενθουσιασμένα. Ένα απ΄αυτά ρώτησε εάν μένει σε αυτό κάποιος… πλούσιος, ενώ άλλα παιδιά ρωτούσαν την Πρόεδρο εάν εργάζεται εκεί; Η Πρόεδρος χαμογελαστή τους είπε…. «κατά κάποιο τρόπο ναι».

Mε πληοφορίες από Βηματοδότης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: