Αλέξης Τσίπρας: Η αυτοδιάθεση του σώματος των γυναικών είναι αδιαπραγμάτευτη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας κατά την χθεσινή συνάντησή του με συμβασιούχους και εργαζόμενους σε επισφαλείς συνθήκες, Σάββατο 12 Ιουνίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ANDREA BONETTI




Πολλές ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε στα σόσιαλ μίντια το διαφημιστικό βίντεο για το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές».

Το βίντεο χαρακτηρίστηκε σεξιστικό, γι’ αυτό η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου πήρε την απόφαση να αποσύρει την αιγίδα της από το Συνέδριο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα 2-4 Ιουλίου 2021.

Αντίστοιχα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θοδωρής Λιβάνιος ανακοίνωσε μέσω twitter ότι και η ΕΡΤ και το ΑΠΕ αποσύρονται από χορηγοί επικοινωνίας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter σημείωσε:

«Η αυτοδιάθεση του σώματος των γυναικών είναι αδιαπραγμάτευτη. Χιλιάδες ενεργοί πολίτες αντέδρασαν και εξέθεσαν όσους στήριξαν μια δράση προσβλητική για τη γυναίκα»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσθέτει: «Οι υπουργοί που παραμένουν ομιλητές είναι έκθετοι στα μάτια των γυναικών και των ανδρών της χώρας μας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Σάλος από βίντεο του Συνεδρίου Υπογεννητικότητας: Χαρακτηρίστηκε «σεξιστικό» – Αποσύρονται ΠτΔ, ΕΡΤ, ΑΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: