Super… cat πηδάει από τον 5ο όροφο φλεγόμενου κτιρίου και φεύγει σα να μην τρέχει… τίποτα – Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

File Photo Η μαύρη γάτα πηδάει από τον πέμπτο όροφο του φλεγόμενου κτιρίου. Λίγο αργότερα προσπάθησε να… ξανανέβει Screenshot via twitter video ABC News @ABC




Πάντα εντυπωσιάζουν οι ιδιότητες και ικανότητες του αγαπημένου μας οικιακού ζώου της γάτας.

Αυτή η μαύρη γάτα όμως ξεπέρασε όλα τα όρια με το κατόρθωμά της. Όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο διαμέρισμα του ιδιοκτήτη της στον πέμπτο όροφο ενός κτηρίου στο Σικάγο των ΗΠΑ, το τολμηρό αιλουροειδές δεν δίστασε ούτε στιγμή:  πήδηξε στο κενό προσγειώθηκε με… άνεση στο έδαφος και απομακρύνθηκε σα να μη συνέβη  τίποτα το ιδιαίτερο…

 

Το στιγμιότυπο, σύμφωνα με το ABC News, κατεγράφη όταν στελέχη της Πυροσβεστικής του Σικάγο  αποτύπωναν σε βίντεο τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς σε διαμέρισμα και ξαφνικά η,,, super cat έκανε την εμφάνισή της στο παράθυρο και πραγματοποίησε το εντυπωσιακό της άλμα.

Στο κλιπ που έγινε viral μπορεί να ακούσει κανείς τις φοβισμένες κραυγές του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί και τρομοκρατήθηκε για τη μαύρη γατούλα και την τύχη της. Όπως αποδείχτηκε όμως, τελικά δικαιολόγημένα οι γάτες έχουν λάβει τον χαρακτηρισμό «εφτάψυχές»

«Πήγε κάτω από το αμάξι μου και κρύφτηκε μέχρι να αισθανθεί καλύτερα. Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε και προσπάθησε να σκαρφαλώσει τον τοίχο για να ανέβει ξανά στο διαμέρισμα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τοπικού σταθμού της πυροσβεστικής.

Όσο για την πυρκαγιά, σβύστηκε γρήγορα χωρίς να εξαπλωθεί στο υπόλοιπο κτίριο

Mε πληροφορίες από ΑΒC News

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Στο Οχάιο όσοι εμβολιάζονται για την Covid-19 θα συμμετέχουν αυτόματα σε λοταρία με έπαθλο 1 εκατομμύριο δολάρια

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: