Σε αργία τέθηκε ο 48χρονος δάσκαλος που παρενοχλούσε ανήλικες μαθήτριές του

File photo: Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, «κινήθηκε άμεσα από την υπουργό, Νίκη Κεραμέως, η διαδικασία και υπογράφηκε η πράξη θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης». photo via Pixabay.com/giovannacco
Σε αργία τέθηκε ο 48χρονος εκπαιδευτικός που φέρεται να έστελνε μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού με ανάρμοστο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, «κινήθηκε άμεσα από την υπουργό, Νίκη Κεραμέως, η διαδικασία και υπογράφηκε η πράξη θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης».

Ο εκπαιδευτικός σχολείου της Νοτιοανατολικής Αττικής απολογήθηκε για δύο κατηγορίες και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι μπορεί να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή όρων.

«Αν ήμουν στην ηλικία σου θα κάναμε σχέση. Θα ήσουν το κορίτσι μου. Αν κάναμε ιδιαίτερα μαθήματα το μυαλό μου θα ήταν αλλού», φέρεται να έγραφε σε ένα από τα μηνύματα σε μαθήτρια ο 48χρονος.

«Μιλούσαμε με δική τους πρωτοβουλία για την βελτίωση των επιδόσεών τους στα μαθήματα. Οι συνομιλίες μας αφορούσαν αποκλειστικά στα μαθήματα. Δεν τις παρενόχλησα σεξουαλικά», είπε ο ίδιος στην απολογία του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Ελεύθερος ο δάσκαλος που παρενοχλούσε μαθήτριές του: Του απαγορεύτηκε να τις πλησιάζει


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: