Ο μαφιόζος Πέρκερ “εκτελεί” το τουρκικό πολιτικό σύστημα: Η δολοφονία του δημοσιογράφου Κουτλού Ανταλί

Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέρκερ συντάραξε το τουρκικό πολιτικό σύστημα. Φωτογραφία Via Twitter, @sedat_peker




Τον συνεργάτη του Κορκούτ Εκέν υποδεικνύει ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέρκερ ως ένα από τους δολοφόνους του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Κουτλού Ανταλί, που δολοφονήθηκε το 1996, υποστηρίζοντας ότι ο λόγος ήταν πως “ήθελε να πουλήσει την Κύπρο στους Ελληνοκύπριους”.

Αποκάλυψε ακόμη ότι για τη δολοφονία του Κουτλού Ανταλί έστειλε και τον αδελφό του Αττίλα Πέρκερ, αλλά απέτυχε. Ο Αττίλα Πέρκερ συνελήφθη νωρίτερα από την τουρκική αστυνομία στην επαρχία Μούγλα της Τουρκίας, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέρκερ, ο οποίος τις τελευταίες βδομάδες εμφανίζεται σε σειρά βίντεο να κατηγορεί πρώην και νυν αξιωματούχους για διάφορες σκοτεινές υποθέσεις, αυτή τη φορά είπε ότι τον Κουτλού Ανταλί σκότωσε μια ομάδα με επικεφαλής τον Κορκούτ Εκέν και πως προηγουμένως είχαν ζητήσει από τον ίδιο να τον σκοτώσει.

“Είχαμε πει ότι θα μιλήσουμε για τη δολοφονία του Κουτλού Ανταλί το 1996. Ο λόγος είναι τιμή. Ίσως όταν τα πω να είναι λίγο κάπως…Δεν έχει καμιά σχέση με το κράτος μας. Εμείς τότε ήμασταν όλοι μαζί, με τον Μεχμέτ Αγάρ και τον Κορκούτ Εκέν. Το δωμάτιο του αδελφού Κορκούτ Εκέν ήταν δίπλα στο δωμάτιο του Μεχμέτ Αγάρ. Ακούστε καλά εδώ, πολύ καλά…Ήμασταν νέοι, πατριώτες, μπορεί να βοηθούσαν το ΡΚΚ αλλά κατεύθυναν τους επιχειρηματίες τους σε μένα, θα τα πω κι αυτά όταν έρθει η ώρα”, λέει ο Σεντάτ Πέκερ.

“Μου λέει (ο Κορκούτ Εκέν) ‘υπάρχει ένας άντρας στην Κύπρο’. Είπα ‘ναι αδελφέ’. Είπε ‘αυτός θέλει να πουλήσει την Κύπρο στους Ε/κ, θέλω δύο επαγγελματίες…’. Του είπα ‘θα σου δώσω τον αδελφό μου. Τον Αττίλα Πέκερ. Είναι πολύ καλός, ειδικός. Ο Κορκούτ Εκέν και ο Αττίλα Γιλντιρίμ πήγαν πριν από τον φόνο στην Κύπρο αλλά τελικά ο Αλλάχ δεν μας άφησε να πάρουμε το αίμα αυτού του ανθρώπου”, ανέφερε ο Σεντάτ Πέρκερ.

Σύμφωνα με τον Σεντάτ Πέρκερ μετά από 3-4 μέρες επέστρεψαν, καθώς η προσπάθειά τους απέτυχε. “Μιλήσαμε με τον αδελφό Κορκούτ και είπε ‘θα πάμε ξανά’. Μετά μια άλλη ομάδα τον σκότωσε εκεί. Συναντηθήκαμε με τον αδελφό Κορκούτ και μου είπε ‘τελείωσε’”.

“Ο Αττίλα Πέρκερ είχε κάνει επέμβαση για αφαίρεση όγκου και ανάρρωνε στο σπίτι. Είναι ειλικρινής άνθρωπος. Ο αδελφός μου δεν φοβάται, θα το έλεγε, αν τον σκοτώναμε θα έλεγα τον σκοτώσαμε. Τώρα θα πούνε γιατί δεν το είπες; Βρε τι να πω; Λέτε όλα όσα βλέπετε εσείς; Όλοι ίδιοι είμαστε”, λέει στο βίντεο ο Σεντάτ Πέρκερ.

Αναφερόμενος στον Υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος είναι και ένας από τους βασικούς του στόχους, ο Σεντάντ Πέρκερ είπε ότι “βάζετε τη φωτογραφία μου με τους πωλητές ναρκωτικών και λέτε είναι ‘αυτοί είναι νέοι διάδρομοι ναρκωτικών’. Θα σας δείξω εγώ αυτό τον διάδρομο ναρκωτικών. Θα τα πούμε. Πλέον έφτασε η ώρα να τα πούμε όλα μαζί, όχι λίγα λίγα”, λέει στο βίντεο ο Σεντάτ Πέκερ και προσθέτει:

“Θα βάλω ένα λουρί για σκύλους στο λαιμό σου και θα σε πηγαίνω γύρω γύρω στα σοκάκια. Με το λουρί θα σε πηγαίνω”. Ο Σεντάντ Πέκερ λέει για τον Υπουργό Εσωτερικών ότι “υπάρχει ένας τρελός που κάθεται στο γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών, αυτός ο άνθρωπος είναι άρρωστος, είναι μανιακός”. Απευθυνόμενος στο Σουλεϊμάν Σοϊλού του είπε: “Θα σε κάνω τόσο μικρό που θα χωράς σε ένα σπιρτόκουτο, στη φυλακή σίγουρα, αλλά θα χωράς και σε σπιρτόκουτο”.

Στο βίντεο κατηγορεί και τον γιο του πρώην Τούρκου Πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, τον Εκράμ Γιλντιρίμ για άνοιγμα νέου διαδρόμου εμπορίου ναρκωτικών στην Βενεζουέλα. Σύμφωνα με τον Πέκερ ο Εκράμ Γιλντιρίμ είχε πάει 4 μέρες τον Ιανουάριο και 4 μέρες τον Φεβρουάριο στην Βενεζουέλα.

Πληροφορίες από ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου
ΤΟΥΡΚΙΑ/Κωνσταντινούπολη

Ξεπέρασαν τον πληθυσμό της Τουρκίας… οι προβολές των βίντεο του αρχιμαφιόζου Πεκέρ – Εύσημα από το You Tube!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: