Εξαντλήθηκαν τα ραντεβού στην Αττική για τους 18-29 με το μονοδοσικό της Johnson&Johnson: Πηγαίνουν στη Σύρο για το εμβόλιο

File Photo: Διαδικασία εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, που λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Το βράδυ της Παρασκευής άνοιξε η ηλικιακή ομάδα για τους πολίτες 18 – 29 ετών και τον εμβολιασμό τους με το μονοδοσικό σκεύασμα της Johnson & Johnson. Λίγες μόνο ώρες μετά, δεν υπήρχαν άλλα διαθέσιμα ραντεβού στον νομό Αττικής.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια. Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, η διαδικασία, που ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής, αφορούσε 50.000 μονοδοσικά εμβόλια της Johnson & Johnson (για τους 18-30) και μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, τα ραντεβού στην Αττική είχαν εξαντληθεί.

Δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο ραντεβού μέχρι και τις 12/06 στις δομές υγείας όπου χορηγείται το συγκεκριμένο εμβόλιο, ωστόσο υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα στο Γενικό Νοσοκομείο της Σύρου.

Μάλιστα πολλοί πολίτες αποφάσισαν και έκλεισαν ραντεβού στη πρωτεύουσα των Κυκλάδων, συνδυάζοντας τον εμβολιασμό τους με βουτιές στα όμορφα νερά του νησιού.

πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Παράταση αεροπορικών οδηγιών ως 7 Ιουνίου: Τι ισχύει για είσοδο στη χώρα και πτήσεις προς νησιά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: