Σήμερα οι συναντήσεις Τσαβούσογλου με Μητσοτάκη και Δένδια: Διευρυμένες συνομιλίες με τον Έλληνα ΥΠΕΞ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου επισκέφτηκε τον τάφο του πρώην βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ και φύτεψε ένα πλατάνι στην μνήμη του, στο Μουσουλμανικό νεκροταφείο Κομοτηνής. ΑΠΕ-ΜΠΕ, STR, μέσω ΚΥΠΕ




Ολοκληρώθηκε η ιδιωτική επίσκεψη στην Κομοτηνή του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος αναχώρησε οδικώς για την Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Τσαβούσογλου από την Αλεξανδρούπολη αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα όπου σήμερα θα έχει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του, σε σχήμα περιορισμένης σύνθεσης, σήμερα στις 11.00 και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες.

Ο κ. Τσαβούσογλου στη διάρκεια της τετράωρης παραμονής του στην Κομοτηνή επισκέφθηκε το τουρκικό προξενείο, το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο “Τζελάλ Μπαγιάρ”, γευμάτισε με εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας στον οικισμό Θάμνα και επισκέφθηκε τον τάφο του πρώην βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Σαδίκ, όπου κατέθεσε στεφάνι, τελέστηκε προσευχή και φύτεψε ένα πλατάνι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Οι πράξεις Τσαβούσογλου αποδεικνύουν ότι τα λόγια του είναι έωλα και προσχηματικά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: