ΣΥΡΙΖΑ: «Τα πρακτικά της επιτροπής επιβεβαιώνουν πως μοναδικός υπεύθυνος για το εξάμηνο λοκντάουν είναι ο κ. Μητσοτάκης»

File Photo: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
«Τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα “Δημοκρατία”, επιβεβαιώνουν αυτό που τόσο καιρό φαντάζεται όλος ο κόσμος», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση του.

«Η κυβέρνηση λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις για τη διαχείριση της πανδημίας και εκ των υστέρων ζητά την επικύρωσή τους από τους επιστήμονες, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τα επιδημιολογικά δεδομένα», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τους ανακοίνωσε την απόφασή της για την προμήθεια self test, τους ανακοίνωσε ποια μέτρα θα εφαρμοστούν και απλά, κάθε φορά, πιέζει για να περάσει το δικό της», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «επιβεβαιώνει και κάτι άλλο: ότι την αποκλειστική ευθύνη για το εξάμηνο αποτυχημένο λοκντάουν την έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης με τις επιλογές του».

Κατόπιν αυτών ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τονίζει ότι περιμένει να δώσει σήμερα ο πρωθυπουργός «όλα τα πρακτικά συνεδριάσεων της επιτροπής που κρύβει εδώ και έναν χρόνο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ,
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Κουτσούμπας: Η απεργία της Πρωτομαγιάς, στις 6 Μάη, θα είναι η πρώτη δυναμική απάντηση στο εργασιακό νομοσχέδιο


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: