Παράπλευρη … παρενέργεια εμβολίων: Κατέρρευσε η επικεφαλής Οργανισμού Φαρμάκων της Δανίας [video]

Η στιγμή που η άτυχη Τάνια Έρικσεν καταρρέει στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα εμβόλια AstraZeneca. photo via YouTube




Μια απρόβλεπτη παρενέργεια των… εμβολίων κατά του κορωναϊού σημειώθηκε χθες στη Δανία, καθώς λόγω υπερκόπωσης και χαμηλής πίεσης, η επικεφαλής του Οργανισμού Φαρμάκων της χώρας, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον εμβολιασμό, λιποθύμησε και κατέρρευσε την ώρα που βρισκόταν στο βήμα.

Θέμα της συνέντευξης Τύπου ήταν η ανακοίνωση της κυβέρνησης της Δανίας να σταματήσει τον εμβολιασμό του πληθυσμού με το εμβόλιο της AstraZeneca λόγω των αναφορών για περιστατικά θρομβώσεων.

Την ώρα που μιλούσε ο Σόρεν Μπρόστρομ, επικεφαλής της Εθνικής Αρχής της χώρας, η επικεφαλής του Οργανισμού Φαρμάκων της Δανίας, Τάνια Έρικσεν λιποθύμησε.

Η Έρικσεν ανέκτησε τις αισθήσεις της λίγο αργότερα, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, με τα ΜΜΕ της Δανίας να αναφέρουν ότι η πιθανότερη αιτία για το λιποθυμικό επεισόδιο είναι η υπερκόπωση σε συνδυασμό με χαμηλή πίεση.

Το βίντεο της κατάρρευσης της άτυχης Έρικσεν έχει γίνει πλέον viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Εμβολιάστηκε η Φον ντε Λάιεν με Pfizer: Αύριο εμβολιάζεται η Μέρκελ με AstraZeneca

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: