Κυριάκος Μητσοτάκης: Κάνουμε δική μας καθημερινότητα την Παγκόσμια Ημέρα της Γης

Η εικόνα που ανέβασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο fb για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης. Photo via fb @kyriakosmitsotakis




Με αφορμή την σημερινή «Παγκόσμια Ημέρα της Γης» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει η ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει την επιδημία του κορωναϊού και επισήμανε την ανάγκη ενότητας, ανάλογης με αυτήν για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Ο πρωθυπουργός σε μήνυμά του στο twitter ανέφερε συγκεκριμένα:

“Σήμερα, βλέπουμε όλη την ανθρωπότητα να έχει ενωθεί στη μάχη κατά του κορονοϊού. Έχουμε πλέον την πεποίθηση πως ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όπως ενωθήκαμε για να σώσουμε ζωές, έτσι μπορούμε και πρέπει να ενωθούμε κατά της κλιματικής αλλαγής”.

Επίσης ο πρωθυπουργός με άλλο μήνυμά του στο facebook αναφέρθηκε στο Σχέδιο Ανάκαμψης «Ελλάδα 2.0», Συγκεκριμένα έγραψε:

“Με το Σχέδιο Ανάκαμψης «Ελλάδα 2.0» αγκαλιάζουμε το Περιβάλλον, κάνουμε πιο όμορφη τη ζωή μας: Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Απολιγνιτοποίηση. Σχέδιο Αναδάσωσης 165.000 στρεμμάτων. Σπίτια οικολογικά και οικονομικά. Και «έξυπνες πόλεις» με Ηλεκτροκίνηση παντού.
Κάνουμε δική μας καθημερινότητα την Παγκόσμια Ημέρα της Γης. “

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Νέα προειδοποίηση για την κλιματική αλλαγή: Το 2020 ήταν η πιο θερμή χρονιά για την Ευρώπη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: