Βγήκαν για ψωνια Μαριάνα Λάτση και Πάνος Γερμανός: Αγοράζουν «ΓΕΚ Τερνα» και «Δουλευταρά»

File Photo via pixabay.com




Δυο σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες βρίσκονται στα σκαριά σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πρόκειται για την είσοδο της Μαριάννας Λάτση στη ΓΕΚ Τέρνα με ένα σημαντικό ποσοστό και την είσοδο του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού στην πλατφόρμα «Δουλευταράς» που συγκεντρώνει τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του newmoney.gr

«Mega deal» προ των πυλών – Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα συμφωνούνται οι λεπτομέρειες και το family office της κ. Μαριάννας Λάτση αγοράζει σημαντικό ποσοστό στην κατασκευαστική εταιρία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Επίκεινται ανακοινώσεις εντός της ημέρας καθώς ήδη έχει δρομολογηθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η οποία είναι πολύ πιθανό να γίνει στη σημερινή συνεδρίαση του ΧΑ.

Ραγδαίες επιχειρηματικές εξελίξεις με φόντο τον κατασκευαστικό κλάδο δρομολογεί η απόφαση των Ολλανδών να πουλήσουν τμήμα ή το σύνολο των μετοχών της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στην οποία ελέγχουν το 30,2% των μετοχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα μπαίνουν οι τελικές πινελιές στην μεγάλη συμφωνία μεταξύ του family office της κ. Μαριάννας Λάτση και της Ολλανδικής Reggeborgh Invest, η οποία φέρεται να αγοράζει σημαντικό ποσοστό στην κατασκευαστική εταιρία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και επίκεινται ανακοινώσεις εντός της ημέρας καθώς ήδη έχει δρομολογηθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η οποία είναι πολύ πιθανό να γίνει στη σημερινή συνεδρίαση του ΧΑ.

Εξάλλου, όπως σημειώνεται ρεπορτάζ του imerisia.gr επίκειται η συμφωνία για την πλατφόρμα Δουλευταράς.

Συγκεκριμένα, με σχετική ανακοίνωση ο Ομιλος Olympia αναφέρει ότι η πλατφόρμα Douleutaras μετά την πετυχημένη πορεία σε Ελλάδα και Κύπρο, ετοιμάζεται να διεισδύσει σε νέες διεθνείς αγορές ως «EasyHero», ενώ παράλληλα θα προσθέσει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στην υφιστάμενη πλατφόρμα

«Επενδύουμε επιλεκτικά σε scale-ups που χαρακτηρίζονται από καινοτομία, δημιουργικότητα και πάθος για τον πελάτη τους, αξίες που είναι στο DNA του Ομίλου μας. Ο Douleutaras μπήκε σε μια αγορά που παραδοσιακά ταλαιπωρεί τον καταναλωτή κι έδωσε μια πρωτοποριακή λύση που προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη. Με τη δική μας στήριξη, η πλατφόρμα θα επιδιώξει την περαιτέρω ανάπτυξή της στο εξωτερικό αλλά και στρατηγικές συνεργασίες σε Ελλάδα και Κύπρο» αναφέρει για τη νέα επένδυση ο CEO του Ομίλου Olympia, Ρ. Μπουρλάς. «Στόχος μας είναι να επενδύουμε σε δυνατές ομάδες με πάθος και όραμα και θεωρούμε ότι o Ανδρέας Γραμμάτης με την ομάδα του αλλά και τους επενδυτές του Douleutaras είναι μια πραγματικά εξαιρετική ομάδα σε διεθνές επίπεδο» επισημαίνει ο κ. Μπουρλάς.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

 Έναν χρόνο μετά το κραχ του 2020 η πραγματική χρηματοπιστωτική κρίση ίσως να είναι μπροστά μας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: