Σοβαρό τροχαίο με νταλίκα στον Κηφισό προς Πειραιά: Διακοπή κυκλοφορίας

File photo: Άνδρες της Πυροσβεστικής παρακολουθούν την απομάκρυνση από το οδόστρωμα, της νταλίκας που εξετράπη της πορείας της πέφτωντας πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα στην Λεωφόρο Κηφισού στο ύψος της Ιεράς Οδού στο ρεύμα προς Πειραιά, Κυριακή 07 Μαρτίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τρεις ελαφρά τραυματίες σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Νταλίκα  εξετράπη της πορείας της και έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της.

Ενα τμήμα της νταλίκας έπεσε στον παράδρομο και το υπόλοιπο έκλεισε σχεδόν τις τρεις λωρίδες της Εθνικής στο συγκεκριμένο σημείο

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του αυτοκινητικού ατυχήματος, αλλά φαίνεται να ενεπλάκη και μια μοτοσικλέτα, οι επιβάτες της οποίας επίσης δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη μεσαία και τη δεξιά λωρίδα, καθώς και στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Η Ομόνοια… αλλιώς: Καθαρισμός και απολύμανση της περιοχής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: