Νίκος Σοφιανός: Η μεγάλη διαδήλωση στη Νέα Σμύρνη ήταν απάντηση στην αντιλαϊκή  πολιτική της τρομοκρατίας

File Photo Το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ μέσω ΚΥΠΕ




«Η μεγάλη διαδήλωση στη Νέα Σμύρνη ήταν απάντηση στην πολιτική της τρομοκρατίας και την αντιλαϊκή πολιτική που πάνε μαζί», τόνισε το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega».

Ο κ. Σοφιανός ανέφερε ότι η κυβέρνηση «θέλει να ελέγξει εγκλωβισμένους ανθρώπους που είναι σε καραντίνα έναν χρόνο λόγω της εγκληματικής διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση , που αρνείται να κάνει επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, να πάρει μέτρα για τον συνωστισμό στα ΜΜΜ και να γίνουν έλεγχοι στους μεγάλους χώρους εργασίας».

«Η κυβέρνηση υλοποιεί πολιτική και υπάρχει αντίπαλη άποψη», υπογράμμισε ο Νίκος Σοφιανός, επισημαίνοντας ότι «τα στόματα δεν φιμώνονται επειδή φοράμε μάσκες».

Επίσης, μίλησε για τις κινητοποιήσεις φοιτητών και μαθητών, που διαδηλώνουν για να ανοίξουν σχολεία και πανεπιστήμια με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σημειώνοντας ότι «αυτή η κυβέρνηση ευθύνεται και για τη μορφωτική υποβάθμιση του λαού και για τα τραύματα κοινωνικοποίησης των μαθητών».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Aκολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επενδύει στην στρατηγική της έντασης» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: