Μπαπέ, Νεϊμάρ… Μέσι μαζί; Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν

File Photo: Ο Λιονέλ Μέσι. Photo via amna.gr (AΠΕ-ΜΠΕ)




Η Παρί Σεν Ζερμέν απέκλεισε την Μπαρτσελόνα στους «16» του Champions League και πλέον εξετάζει όλα τα δεδομένα και τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσει το μεγάλο «κόλπο» το προσεχές καλοκαίρι, κάνοντας κάτοικο… Παρισιού και τον Λιονέλ Μέσι.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε εμμέσως, πλην σαφώς κι απ’ τον αθλητικό διευθυντή, της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο, σε δηλώσεις του στο Radio Monte Carlo, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη (11/03), για την προοπτική απόκτησης του «ψύλλου».

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος κράτησε… αποστάσεις, λέγοντας πως «…εμείς επικεντρωνόμαστε στους αγώνες» μας, όμως στη συνέχεια ήταν πιο ανοικτός στις τοποθετήσεις του: «Παρακολουθούμε την κατάσταση με τον Μέσι, αλλά δεν έχουμε κάνει κάποια κίνηση ακόμα».

Σε πρώτη φάση πάντως, ο Λεονάρντο επικεντρώνεται στη διατήρηση των αστεριών που έχει ήδη η Παρί στο ρόστερ της. «Η πρόθεσή μας είναι να ανανεώσουμε τα συμβόλαια των παικτών που έχουμε στην ομάδα. Μετά θα δούμε τις άλλες κινήσεις μας. Πρέπει να… ζυγίσουμε και τα οικονομικά αποτελέσματα της εφετινής σεζόν».

Αναλύοντας τα δεδομένα για τους Νεϊμάρ και Μπαπέ, ο Λεονάρντο τόνισε πως «…γνωρίζουν ήδη τις προθέσεις μας και προσπαθούμε να φτάσουμε σε συμφωνίες για νέα συμβόλαια. Είμαστε σε συζητήσεις, προχωράμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, ρωτήθηκε και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά δεν άφησε πολλές «υποσχέσεις» για την περίπτωσή του: «Όλοι οι σπουδαίοι παίκτες συνδέονται με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό είναι κάτι που εκτιμούμε πολύ. Είμαστε πάντα σε θέση να μιλάμε με μεγάλους ποδοσφαιριστές που θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας. Αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι…».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

 

Για το θαύμα θα πάει στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός: Έχασε με 3-1 από την Άρσεναλ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: