Σωρεία νέων καταγγελιών για Φιλιππίδη: Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, Δροσάκη ζητούν την διαγραφή του

Ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας, δήλωσε ότι οι καταγγελίες φθάνουν σωρηδόν . Photo via OPEN TV via Youtube




Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open σωρεία καταγγελιών έχει δεχθεί το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και ο Πρόεδρός του, Σπύρος Μπιμπίλας, για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης ή λεκτικής και σωματικής βίας στο θεατρικό σανίδι.

Οι άνθρωποι του θεάτρου σπάνε τη σιωπή τους και τον λόγο έχει τώρα το νεοσύστατο πειθαρχικό συμβούλιο, στο οποίο θα κληθούν άμεσα να δώσουν εξηγήσεις οι εμπλεκόμενοι. Ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε στο Open: «Είναι πολλές οι καταγγελίες. Δεν έχει νόημα να μπούμε σε αριθμούς, δηλαδή όποιον αριθμό και να πούμε, μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι πολύ μικρότερος ή μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος. Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ μεγάλος στο τέλος. Ήδη έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι καταγγελίες».

Μεταξύ των καταγγελιών ξεχωρίζουν τρεις σοβαρές μαρτυρίες σε βάρος πολύ γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, που θα ταράξουν τον χώρο του θεάτρου.

Σύμφωνα με το Mega, οι τρεις ηθοποιοί κατηγορούν γνωστό ηθοποιο-σκηνοθέτη, τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς και ζητούν τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

“Ποταμός” καταγγελιών: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης…

Σοφία Μουτίδου για σεξουαλικούς εκβιασμούς και χρήση ναρκωτικών…

Με μια ανάρτηση στο Facebook, η Σοφία Μουτίδου «φωτογραφίζει» πρόσωπα και γεγονότα αναφερόμενη σε βραδιές ομαδικού σεξ με γνωστές πρωταγωνίστριες και πρωταγωνιστές του ελληνικού θεάτρου, σε σεξουαλικούς εκβιασμούς και χρήση ναρκωτικών, ακόμη και σε πληρωμένες γυναίκες που παριστάνουν τις συζύγους για να καλύψουν την κρυφή σεξουαλική ταυτότητα γνωστών λαϊκών ειδώλων.

H Σοφία Μουτίδου γράφει στην ανάρτησή της:

«Φταίω εγώ τώρα, να βγω και να πω τα ονόματα όόόολων των σιχαμάτων, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, καθώς κανείς και καμία δε θα πάρει το μέρος μου και να πάω ήσυχα ήσυχα στη φυλακή;
Και έτσι θα’ μαι εγώ στη φυλακή, γιατί δε θα αποδεικνύεται κάτι από αυτά που λέω, αλλά όλοι θα ‘χετε μάθει τα πάντα. Και θα είναι αληθινά. Και θα το ξέρετε. Γιατί τόση φαντασία ούτε ο καλύτερος παραμυθάς δεν έχει.

Με πληροφορίες OPEN, Hellas Journal

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Σόδομα και Γόμορρα… αποκαλύπτει η Σοφία Μουτίδου για αστέρες θεάματος και τραγουδιού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: