«Μπούλινγκ» καταγγέλλει ο Σταρόβας μετά τις δηλώσεις για την υπόθεση Σπυρόπουλου: «Χοντρέ! Να βιάσουν την κόρη σου» [video]

File Photo Ο ηθοποιός Δημήτρης Σταρόβας Screenshot από YouTube StarovasTV




«Κατάρες» και προσωπικές επιθέσεις δέχεται ο ηθοποιός Δημήτρης Σταρόβας στο κανάλι του στο YouToube μετά τα όσα είπε για τον Κώστα Σπυρόπουλο και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Με βίντεο που ανάρτησε στο κανάλι του ο ηθοποιός καταγγέλλει ότι την τελευταία εβδομάδα δέχεται καταιγισμό από αρνητικά σχόλια από ανθρώπους, αγνώστων στοιχείων, οι οποίοι εξαπολύουν κατηγορίες, απειλές και κατάρες, οι οποίες απευθύνονται ακόμα και σε πρόσωπα του πολύ στενού οικογενειακού περιβάλλοντός του.

«Υπάρχει μάλιστα ένας τύπος, ο οποίος φτάνει στο σημείο να γράφει κάτω από τα θετικά σχόλια: “Δεν είναι έτσι, ψέματα λέει”. Παιδιά, αυτό είναι άρρωστο, φίλε είσαι άρρωστος, χρειάζεσαι βοήθεια, είναι άρρωστο αυτό που κάνεις. Δεν έχεις τίποτα άλλο να ασχοληθείς στη ζωή σου;» επισημαίνει.

Όμως τα χειρότερα είναι άλλα είπε ο Σταρόβας: «Δεν με πειράζουν τα αρνητικά σχόλια, αλλά όταν φτάνεις στο σημείο να λες “ρε π… χοντρέ, να βιάσουν την κόρη σου”, το διανοείστε; Αυτό είναι χειρότερο από σεξουαλική παρενόχληση. Δεν βρήκα καμία δικαιολογία για να γράψει κανείς κάτι τέτοιο. Δεν είστε ευαίσθητοι, είστε αρπακτικά ζώα».

Ας δούμε τι είχε δηλώσει ο Δημήτρης Σταρόβας για την υπόθεση Σπυρόπουλου.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Τρομερές οι καταγγελίες κατά Φιλιππίδη: Η κατάθεση των Παπαχαραλάμπους – Δροσάκη – Αναστασοπούλου

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: