Μιχάλης Ιγνατίου σε Omega TV: Βαθαίνει το χάσμα ΗΠΑ-Τουρκίας, όλο και πιο κοντά νέες κυρώσεις

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου με τον παρουσιαστή του OMEGA TV, Μιχάλη Παυλίδη. Πηγή φωτογραφίας via Omega TV
Στις τελευταίες σημαντικότατες εξελίξεις στις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με την Τουρκία αναφέρθηκε ο Μιχάλης Ιγνατίου στην ανάλυσή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες, στον τηλεοπτικό σταθμό Omega TV της Κύπρου.

Ειδικότερα, στάθηκε στις δηλώσεις του εκπροσώπου του Πενταγώνου ο οποίος κατηγορηματικά αποδοκίμασε τη στάση της Τουρκίας στο θέμα των ρωσικών πυραύλων S-400 και απέκλεισε την επανένταξή της στην παραγωγή του μαχητικού αεροσκάφους F-35.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου εκτίμησε ότι βρισκόμαστε σε νέα όξυνση στις σχέσεις των δύο χωρών και ότι το χάσμα βαθαίνει ακόμη περισσότερο. Αποκρυπτογραφόντας δε τις απαντήσεις στις σχετικές ερωτήσεις σημείωσε ότι η διατύπωση πως η Τουρκία προσέφερε στη Ρωσία έσοδα, πρόσβαση και επιρροή δείχνει ότι οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες να μην υπαναχωρήσουν.

Ζητούν να επιστρέψουν οι S-400 στη Ρωσία, δεν δέχονται να επιστρέψει η Τουρκία στην παραγωγή των F-35 και είναι αποφασισμένες να υποστηρίξουν τους Κούρδους στη Συρία καθώς τους θεωρούν συμμάχους τους, παρά το γεγονός ότι η Τουρκία τους χαρακτηρίζει τρομοκράτες.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Γραφτείτε στο κανάλι της Hellas Journal στο YOUTUBE

Μιχάλης Ιγνατίου σε Omega Tv: Οι ΗΠΑ θέλουν την Τουρκία στο… δυτικό μαντρί αλλά χωρίς S-400

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: